SARUHANLI - Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e, işletme temsilcilerine, Esnaf ve Hayırseverlere düzenlenen bir törenle plaket verildi.

Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Metal Teknolojisi Alanı atölyesinin alt yapısını güçlendirmek, öğrenci katılımlarıyla döner sermaye çalışmalarını aktif hale getirmek için proje ekibi tarafından hazırlanan “Gelişim İçin Üretim” isimli 306 bin 241,00 Lira bütçeli proje Zafer Kalkınma Ajansı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında mali destek almaya hak kazandı.

Zafer Kalkınma Ajansının yüzde 90 hibe desteği verdiği projede yüzde10 oranındaki eş finansman desteği Saruhanlı Belediyesi tarafından karşılandı.

Proje kapsamında Havalandırma Sistemi kurulan, Elektrik Tesisatı ve boyası yenilenen atölyeye ekipman ve donanım olarak Boru Bükme Makinesi, TIG Kaynak Makinesi, MIG-MAG Kaynak Makinesi, Lazer Kesim Makinesi, Dizüstü Bilgisayar alınmış ve öğrencilerin kullanılacakları Sarf malzemeler tedarik edildi.

Ancak, proje haricinde mevcut Metal Teknolojileri atölyesine depo gereksinimi oluşmuş, atölye de yenilenmesi ve düzenlenmesi gereken alanlar ortaya çıktı. 110 bin lira bütçe tutan bu ihtiyaçlar Saruhanlı Belediyesi, işletmeler, Saruhanlı Esnafı ve Hayırseverlerin maddi manevi destekleri ve emekleri sayesinde giderildi.

Bu nedenle Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Zeki Bilgin’e, işletme temsilcilerine, Esnaf ve Hayırseverlere düzenlenen bir törenle plaket verildi.

Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Semahat Bizbirlik’in ev sahipliğini yaptığı törene Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Zeki Bilgin, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Osman Aguş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, CBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alpay Bizbirlik katıldı.

Bizbirlik buradaki yaptığı konuşmada, okullarına yaptıkları katkıdan dolayı Beleidye Başkanı Zeki Bilgin’e, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez ve diğer hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 4.09.2021 11:30:00 619 0

Tarih: 04.09.2021 11:30

Haberi Sesli Oku