SARUHANLI - MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, partisinin Saruhanlı İlçe Başkanlığı´nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Etkinlikte erken seçim için vatandaşa çağrı yapan MHP´li Akçay, "Şunu açık yüreklilikle ve üzülerek ifade etmek istiyorum ki, 1 Kasım´da, AKP´ye verilecek her oya şehit kanı bulaşacaktır. Bunu seçmenlerimiz iyi bilsinler" diye konuştu.

Ülkenin buruk bir bayram yaşadığını dile getiren MHP´li Milletvekili Akçay "Maalesef birlik ve beraberliğimiz tartışıldığı, Türkiye Cumhuriyeti´nin iradesinin kırılmaya çalışıldığı ve bu sürecinde zirve yaptığı dönemi yaşıyoruz. Yapılan ihanetleri sanki ´Allah söyletti´ misali bir bir iktidar sahipleri tarafından itiraf edildiği bir dönemi yaşıyoruz. Devletin en tepesini işgal eden Cumhurbaşkanı, Başbakanlık sıfatını taşıyan insanların utanmadan bu dini ilkelerimizi, akidelerimizi yerle bir ederek istismar ettiklerini, yalan söylediklerini görüyoruz. İktidar sahipleri tarafından ülkemiz bölünmeye çalışılmıştır. Bayrağımızı dahi nerdeyse ortadan kaldırmaya çalışıp, Türk bayrağı bile diyemeyenler şimdi iktidarlarını yok olması karşısında bayrağımıza sığınmaya çalışmaktadırlar. Artan ve sebebi oldukları terör olaylarına karşı utanmadan, sıkılmadan ´Teröre Karşı Beraber Yürüyelim´ demektedirler. ya siz teröristle işbirliği yapan güruhla; ülkücüler, MHP´liler birlikte yürüyebilir mi? Önce terörle mücadele neticesi yaptığınız ihanetlerin hesabını vereceksiniz. Hesap verme mevkiinde olanlar bir de hesap sormaya kalkmıyorlar mı acı ve utanç verici olanda budur. Bunların hesabının 1 Kasım seçimlerinde sorulacağını ümit ediyoruz. Bu hesabı da vatandaşlarımıza sormaya davet ediyoruz" dedi.

Erken seçim için vatandaşa çağrı yapan MHP´li Akçay, "Şunu açık yüreklilikle ve üzülerek ifade etmek istiyorum ki, 1 Kasım´da, AKP´ye verilecek her oya şehit kanı bulaşacaktır. Bunu seçmenlerimiz iyi bilsinler. Bu ihanete, bu dalalete hiçbir vatandaşımız ortak olmamalıdır. Her söylediğinde haklı çıkan MHP Türkiye´nin sigortasıdır. Bunu biz söylemiyoruz. Bunu oy versin vermesin tüm vatandaşlarımız söylüyor. Bu nedenle MHP´ye sigorta primlerini yatırma tarihi 1 Kasım sandıklardır" diye konuştu.

MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı´nda düzenlenen bayramlaşmaya MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekili Adayları Erkan Öztürk ve Engin Kabadayı, Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, MHP´li Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı MASKİ Müdürü Hakan Ulak ve Partililer katıldı.

 

Akçay ve Beraberindeki partililer Saruhanlı esnafını gezerek bayramlarını kutladı. Daha sonrada birlikte Cuma namazını merkez çarşı camiinde kıldılar.

 



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 26.09.2015 15:24:10 301 0

Tarih: 26.09.2015 15:24

Haberi Sesli Oku