Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımına bu sene katılan ve takımda 2’inci kaptanlık görevini yürüten Sercan Topçu, tecrübesiyle bu sezon takımın en önemli kozlarından biri olacak. Bugüne kadar birçok şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu, şampiyonluk için bir arada olmanın önemli olduğunu ifade ederek, Manisa BBSK’da da ligi zirvede tamamlamak hedefinde olduklarını söyledi.

 

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, her sezon üzerine koyarak ilerlediği Türkiye Basketbol Ligi’nde iddiasını ortaya koyacak şekilde yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bu kapsamda, takımın yeni kozlarından tecrübeli isim Sercan Topçu da, 2021-2022 sezonu öncesi açıklamalarda bulundu. Türkiye Basketbol Ligi’nde birçok şampiyonluk yaşayan tecrübeli isim geçtiğimiz sezon Semt Yalova Basketbol takımının Basketbol Süper Ligi’ne çıkmasında en önemli parçalardan biri oldu.

“Burada olduğum için çok mutluyum”

Bu sene Manisa BBSK’a için ter dökecek olan Topçu, organizasyon olarak önemli bir kulübe imza attığını ve gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti. Topçu açıklamasında, “Hedefimiz şampiyonluk. Organizasyon olarak çok büyük bir kulüp. O yüzden teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Burada olduğum için çok mutluyum” dedi.  

Şampiyonluk için bir arada olmak çok önemli

Takımda uyumun ve arkadaşlık duygusunun üst seviyede olduğunu belirten Topçu, “Herkes önceden de birbiriyle karşılıklı oynadığı için uyum daha kolay oluyor. Şu an arkadaşlık ve uyum çok iyi. Şampiyonluk konusuna gelince bir arada kalmak çok önemli oluyor. Bu yıl da başlangıçtan itibaren o yolda ilerliyoruz. Sonu da güzel bir şekilde bitecek diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.   

“Sona topa kadar mücadele edeceğiz”

Bu sene parkede çok mücadeleci ve son topa kadar mücadele edecek bir takım olacaklarını vurgulayan Sercan Topçu, “Seyircimizden maçlara gelmelerini istiyoruz. Pandemi kuralları gereği kısıtlı da olsa seyirci olacak. Taraftarları maçlarımıza bekliyoruz. Basketbol seyirciyle daha güzel oluyor” dedi.  Tecrübeli oyuncu açıklamasının sonunda 3-4 yıldır birlikte çalışan çok tecrübeli bir ekibe sahip olduklarının altını çizerek, “Çok güzel bir teknik ekip kurulmuş. 3-4 yıldır beraber çalışıyorlar. Bize takımın sistemini adapte ediyorlar” dedi. 



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 13.09.2021 08:50:00 0

Tarih: 13.09.2021 08:50

Haberi Sesli Oku