CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel Kula’da vatandaşlarla buluştu. Kula’da 257 araçlık konvoy ile karşılanan Özel’in Kula ziyareti adeta bir mitinge dönüştü.

30 Mart Seçim çalışmaları için Kula ilçesi’ne gelen Özel’e Manisa Milletvekili Sakine Öz, Manisa Milletvekili Hasan Ören CHP İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili eşlik etti.

İlk olarak açılış konuşmasını CHP Kula ilçe başkanı Halit Eryılmaz Yaptı Eryılmaz konuşmasında, Kula’da Osman Kasırga ile belediye başkanlığını kazanacaklarını bunun için Kulalılardan destek istediğini söyledi. Eryılmaz konuşmasının sonunda Belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımını da yaptı.

BİZ PARANIN DEĞİL HALKIMIZIN GÜCÜNE İNANIYORUZ

CHP belediye başkan adayı Osman Kasırga ise yaptığı konuşmada ``Kula’da bugüne kadar bir çok belediye başkanı görev yaptı hayatını kaybedenleri yaptıkları hizmetlerden dolayı rahmet ve hayatta olanlarıda şükranla anıyorum. Belediye başkanları değişti ama fikirleri ve hizmet anlayışları değişmedi. Ankara’da iktidar kimse Kulada başkan aynı partiden seçildi. Artık bu düşüncenin değişmesi lazım. Yerel yönetimlerde seçilecek adaylarda iktidar partisinin rozeti değil ilçe halkının kendisinde görmek istediği insani ahlaki ve idari meziyetleri olmalıdır`` dedi.

Kasırga ``Biz siyasetin ticaretini yapmıyoruz diğer partiler ve adaylar kadar maddi gücümüz yok. Belki reklamcılık alanında bazı eksiklerimiz olabilir. Biz paranın gücüne değil halkımızın gücüne inanıyoruz Halkımızın 30 Mart`ta verecekleri doğru kararına inanıyoruz. Kula halkına güveniyoruz`` dedi.

Daha sonra konuşan Özgür Özel üç ilçenin CHP`li belediyeler tarafından yönetildiğini söyleyerek 30 Mart`ta bu sayıyı 17’de 17 yapmak istediklerini vurguladı, şöyle konuştu: ``Kula’ya girerken bir afiş gördüm Kula’nın belediye başkanı “Gelecek Beş Yıl İçin Beş dakika düşün” demiş geçmiş 5 yıla geçen 5 yılda neler yaptığına neleri satıp savdığına liste başı milletvekiline rağmen son beş yılda ne yapıldığını bakarsak 5 dakika değil 5 saniye bile düşünmeye gerek yok 30 Martta yolcudur Abbas bağlasan durmaz.`` diyerek Belediye başkanı Selim Aşkın’a gönreme yaptı.

MANİSA`YA OKUL SÜTÜ

İzmir`de hayata geçirilen projelerin Manisa`da uygulanması halinde bölgenin kalkınacağını ileri süren Özel, "İzmir`de bir kooperatif kuruldu. Bu kooperatif üreticimizi üye yaparak, sütünü alıyor ve çiftçiye destek veriyor. Şimdi o kooperatif tüm okullara bedava süt dağıtıyor. Biz de bu projeyi Manisa’mızda kurmak ve Manisalılarımızla birlikte tüm ilçelerimizdeki çocuklarımıza bedava süt dağıtmak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Özgür Özel ve beraberindekiler Kula çarşı esnafını ziyaret etti.



Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 4.03.2014 12:48:11 511 0

Tarih: 04.03.2014 12:48

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri