Özel MOSTEM Lisesi’nde Kepler Mezuniyet Coşkusuyla Havaya Atıldı

“İş Arayan Değil, İş’te Aranan, Toplumda Saygın İnsan” sloganıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Son sınıf öğrencisi olan 463 öğrenci diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

Törene, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Mustafa AKKUYU, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Yıldıray DEMİRTAŞ, MOSTEM Danışma Kurulu Üyeleri Sn. Ali Rıza ERDOĞAN, Sn. Doğan ÇELİK, Sn. Gökmen ÇETİNGÖZ, Sn. Ramazan SÖNMEZ ve Sn. Rahim Renan ÇAPRA, MOSB Bölge Müdürü Sn. Funda KARABORAN, MOSB Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Sn. Nihat AKYOL ve MOSTEMli öğrencilerin aileleri katıldı.

Öğretmenler ve mezunların meşaleler eşliğinde salona gelmesinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende, mezunlar bayrak ve flamalarını alt sınıf öğrencilerine teslim etti.

Görsel şölen tadında geçen törende konuşan MOSTEM Okul Müdürü Mehmet Ali ÖZFİLİZ, “Hedeflerimiz her mezunumuzla birlikte bir adım daha ileriye ulaştı; ulaşmaya da devam edecek.” dedi. Mezun öğrencilere seslenen ÖZFİLİZ, “Biliyorum ki, size duyulan güveni boşa çıkarmayacaksınız. Diplomalarınızı aldıktan sonra burada öğrendiğiniz gibi hedeflerinize ulaşmak için daima üretecek, gelişecek ve geliştireceksiniz. Ulu Önder ATATÜRK’ ün “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak.” sözüyle sizlere yüklediği sorumluğun bilincinde olacağınıza, gözümüzü arkada bırakmayacağınıza tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkan Danışmanı Sn. Nihat AKYOL, MOSTEM’in kapısından teknik iş öğrenme ve kendini geliştirme arzusu ile giren öğrencilere, en güncel teknolojilerle, sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda ve en önemlisi de sanayici ile el ele çok kaliteli bir eğitim verdiklerini ifade etti.

Sahip oldukları bilgi ve donanım ile göz dolduran MOSTEM mezunlarıyla, profesyonel iş hayatında karşılaşmaktan gurur duyduklarını ifade eden AKYOL “Sizler kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı, çağdaş, bilgili, iyi ahlaklı gençler olarak yetiştirildiniz. Sizlerin başarısı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk sanayisini dünya yarışında lider olma noktasına getirecektir. Biliyorum ki, çalışma azmi ve kararlılıkla bunları başaracaksınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

Tören, dereceye giren öğrencilerin açıklanması ve hediyelerinin takdim edilmesi ile devam etti. Mezuniyet kütüğüne okul birincisinin isminin çakılmasının ardından diplomalarını alan öğrenciler, mezuniyet coşkusuyla keplerini havaya attı. Tören sonunda ise öğrenciler ve veliler gönüllerince eğlenerek mezuniyetlerini doyasıya kutladı.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 13.06.2023 08:23:00 1186 0

Tarih: 13.06.2023 08:23

Haberi Sesli Oku