Anahtar Kelimeler: Okullar Bugün Tadil Oluyor

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık 2016- 2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

8 Haziran itibari ile 57 eğitim kurumunda 536 öğretmen ve 8 bin 10 öğrenci ile 2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamladıklarını belirten Işık, ?Bu günü alınan karneler öğrencilerimizin bir dönem boyunca gösterdikleri performansın değerlendirmesi olacaktır.? Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Işık, tüm kuruma bağlı okullarda görev yapan personele ve öğrencilere hitaben yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ?Sevgili öğrencilerim, değerli eğitim yöneticisi arkadaşlarım ve kıymetli öğretmenlerim, kıymetli veliler, bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. Yoğun geçen bir yılın ardından heyecanla beklenen karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın gururunu ve onurunu yaşamaktayım.
Sevgili öğrencilerimiz; sizler de bir yıl boyunca çok çalışarak yoruldunuz ve uzun bir tatili hak ettiniz. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak her bakımdan donanımlı, sağlıklı, değerlerine sahip çıkan, öz güvenini kazanmış, mutlu ve huzurlu fertler olarak yetişmenizdir. Karne heyecanını yaşadığınız bu günlerde başarılı olanlarınız olacağı gibi beklediği notu alamayanlar da olacaktır. Netice ne olursa olsun asla pes etmeden hayatımızı sevenlerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz. Yaz tatilimizi evde oturarak değil, belediyemizin ve çeşitli kurumların açtığı yaz kursları, spor faaliyetleri ve kültür gezileri yaparak geçirmeye çalışalım. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli yöneticilerimiz ve kıymetli öğretmenlerimiz; Bir çocuğun dahi feda edilemeyeceği inancıyla yürüttüğünüz çabadan, çocuklarımızı akademik başarıya hazırlamada açtığınız destek ve yetiştirme kurslarımızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Geleceğin büyüklerini yetiştiren sizlerin destekleri ile yalnız kalmayacaklarına inanıyor, sizlerle bu kutsal görevde, daha güzel bir gelecek için yan yana yürümekten onur duyduğumu bilmenizi istiyor ve sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.

Kıymetli veliler; Onları hayata hazırlama sürecinde doğru rehberlik yaparak güzel yarınlara birlikte taşıyabileceğimize inanıyorum. Başarının tek göstergesi karne değildir. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, sonucu ne olursa olsun o yavrularınızı seveceğinizi vurgulayınız. Çocuklarınıza yanlarında olduğunuzu hissettiriniz. Sizlerin bu önemli görevde hep bizlerin yanında olacağınız inancıyla bu tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlık, esenlikle ve mutlu bir tatil geçirmenizi diliyorum.?

 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 8.06.2017 17:29:51 286 0

Tarih: 08.06.2017 17:29

Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri