Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden ünlü oyuncu Nejat İşler’in doktoru yeni bir açıklama yaptı.

Sanatçı Nejat İşler’in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, saat 19.00 itibariyle şu bilgileri verdi:

“Hastamız Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; ‘yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği’ bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı açıklamada, uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını söylediğimiz Nejat İşler’in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz.”

Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek, “Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

NEJAT İŞLER İÇİN HASTANEDE PANKART AÇTILAR

Bodrumspor taraftar grubu, Asi Tayfa Bodrum, hastane önüne gelerek, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Nejat İşler`e destek oldu.

Yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu ellerinde çiçekler ve üzerinde Nejat İşler`in fotoğrafı bulunan "Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle" pankartı ile hastaneye geldiler. Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa adına basın mensuplarına açıklama yapan Selim Caner, Nejat İşler`i çok sevdiklerini belirterek şunları söyledi: “Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa olarak Nejat İşler’i ziyarete geldik. Acil şifalar dileyip az sonra döneceğiz. Asi Tayfa gurubu olarak arkasında olduğumuzu gösterip dualarımızı beyan edeceğiz”.

Nejat İşler için geçmiş olsun çiçeği yaptıran taraftarlar çiçek ile birlikte Bodrumspor atkısını hastane yönetimine teslim etti. Traftarlar yanlarında getirdikleri üzerinde Nejat İşler`in fotoğrafı bulunan "Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle" pankartını hastanenin bayrak direklerine asarak, sloganlar atarak hastaneden ayrıldı.

Bu arada, hastaneden, Gürkan Uygun, eşi Şebnem Uygun, İnanç Konukçu ve şarkıcı Mehmet Erdem de ayrıldı. Gürkan Uygun`un eşi Şebnem Uygun, İşler`in son durumu ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Uygun, "Sevinçliyiz çünkü Nejat`ın durumu iyiye gidiyor. Her geçen dakika sağlık durumu düzeliyor, dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Behzat Ç. dizisinde hayalet karakterini canlandıran İnanç Konukçu ve Mehmet Erdem ise Türk halkının dualarını esirgememesini isteyerek, sosyal paylaşım sitelerinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
21.01.2014 09:28:45 362 0

Tarih: 21.01.2014 09:28

Haberi Sesli Oku