Anahtar Kelimeler: MÜSİAD Dünyasını Buluşturdu

SARUHANLI - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı başkanlığındaki heyet, 18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 18. MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı’na katıldı.

Uluslararası Ticaret Fuarında 100’lerce iş insanı ile görüşmeler gerçekleştiren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, ilki 1993 yılında İzmir’de yapılan EXPO fuarının kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu ifade ederek, o günkü heyecanını hâlâ taşıdığını söyledi. Fuara İzmir’den katılan BMC, Kenmak, Narlight ve Seva Aydınlatma stantlarını ziyaret etti.

Açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapılan 18. MÜSİAD EXPO’nun üçüncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fuara teşrif ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay da fuarda Başkan Bilal Saygılı’nın olduğu Saygılı Rulman standını ziyaret ettiler ve ticari faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. 

TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİ, GÜÇLENMESİ, KALKINMASI İÇİN VARIZ

Bilal Saygılı “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 18. MÜSİAD EXPO Fuarı'nda ifade ettiği gibi ‘Biz Türkiye’nin gücüne, potansiyeline, geleceğine inanan herkesle birlikte bu yolda yürümeye hazırız. Küresel ekonomide yaşanan değişimi lehimize çevirebilecek her adıma destek vereceğiz. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam için harekete geçen herkesin yanında yer aldık, almayı sürdüreceğiz.’ Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi, kalkınması için varız.” dedi.

VİRÜS EKONOMİSİ KONUŞULDU

50 ülkeden 400 yabancı alım heyetinin katıldığı fuarın pek çok organizasyona da ev sahipliği yaptığını vurgulayan Saygılı, “Dünyanın dört bir yanından gelen iş insanlarının katıldığı 24. Uluslararası İş Forumu (IBF), fuarın önemli toplantılarından biri oldu. Virüs ekonomisinin tartışıldığı bu organizasyonda işsizliği artıran, insanların toplumsal ve ferdi travmalara sokan sorunların çözümlerine yönelik sunumlar gerçekleştirildi. Pek çok ülke yönetimi insanların halk sağlığı ve sosyal güvenlik sistemlerindeki kötü zafiyetlerle karşı karşıya kaldılar, küresel krize hazırlıksız yakalandılar.”

Türkiye’nin ilk hibrit fuarı olma özelliğiyle gerçekleşen MÜSİAD EXPO 2020’nin ülkemiz ekonomisi adına hayırlara vesile olmasını dileyen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise konuşmasında fuarın özelliklerinden bahsetti ve yürüttükleri önemli projeleri açıkladı.

18. MÜSİAD EXPO Fuarı, pandemi başladıktan sonra fiziksel ağırlıklı yapılan en büyük fuar etkinliği oldu. EXPO sanal fuarı, 10 gün boyunca devam edecek.



Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 24.11.2020 08:44:00 9404 0

Tarih: 24.11.2020 08:44

Haberi Sesli Oku