Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Akçay

?BEŞ BENZEMEZLER İTTİFAKI MERKEZİNDE HDP VAR? 

SARUHANLI - 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlılılarla bir araya gelen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ?Karşımızda beş benzemezden oluşan bir şer ittifakı var. Her fırsatta yıklmaya geldiklerini söyleyen bu ittifakın merkezinde de HDP ve terör tutuklusu Demirtaş vardır.? dedi. 

Manisa milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı´daydı. Programına MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Akçay daha sonra ilçe başkanı ve yöneticileriyle Saruhanlı´da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akçay Gümülceli ve Koldere mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. 

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Akçay ?Bu seçimle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş yapacağız. 16 Nisan referandumuyla milletimizin onay verdiği yeni hükümet sisteminin tüm kurul ve kurallarıyla sağlıklı bir şekilde işlemesi için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tam manasıyla yerleştirilmesi için gereken tüm hukukî, idarî ve siyasî altyapıyı tesis ve temin etmektir. Bir de beş benzemezden oluşan şer ittifakı var. Onlar da milletimizin onayıyla geçilen yeni hükümet sistemini yıkmayı vaat ediyorlar. Bu seçim inşa ederek güçlendirmek isteyenlerle yıkarak yok etmek isteyenler arasında bir seçim olacaktır? dedi. 

?Yalan ve iftiranın sonu hüsrandır?

24 Haziran yaklaştıkça seçim anketlerinin de piyasaya daha çok sürüleceğini ifade eden Akçay anketlere sert tepki gösterdi. Anketlerin birer hokkabazlık ve düzenbazlık faaliyeti olduğunu söyleyen Akçay ?Anketlerde MHP´yi yine baraj altı göstermeye cüret ediyorlar. Biz bu oyunu 1999´da, 2007´de, 2011´de ve 2015 seçimlerinde görmüştük. Her seçim öncesi MHP´ye yönelik baraj altı algısı yaratılmaya çalışılırken MHP tüm barajları yıka yıka gelmiştir. Bunlardan hiç mi ders almazlar? Çirkefliklerinden hiç mi bıkmazlar? Yalan ve iftiranın sonu hüsrandır. Kulun hesabı varsa Allah´ın da bir hesabı, milletin de bir bildiği vardır. Her seçim döneminde dolaşıma sunulan baraj kumpasını yine bozacağız. Çaresizliğin ve tükenmişliğin girdabında olanların MHP ve liderimiz Devlet Bahçeli´ye yönelik düşmanca tutumlarına en güzel cevabı büyük Türk milleti 24 Haziran´da verecektir.? dedi. 

?24 Haziran´da dağılacaklar? 

Konuşmasında Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu ittifakını da eleştiren Akçay ittifakın gizli ortağının HDP ve Demirtaş olduğunu belirtti. Akçay konuşmasına şöyle devam etti:

?Karşımızda beş benzemezlerden oluşan bir şer ittifakı var. Bu ittifakın merkezinde ise görünmez ortak olarak HDP ve terör tutuklusu Demirtaş var. Görmüyor musunuz, Kılıçdaroğlu da, İnce de, Akşener de, Karamollaoğlu da buldukları her mikrofonda Demirtaş güzellemesi yapıyor, dümeni HDP´ye kırıyor. Bunların her konuşması Kandil mağaralarından yankılanıyor. Biz cumhur dedikçe bunlar patırtı gürültü çıkartıyor. Karanlık söylemlerle milletimizi sindirmeye çalışan bu müfteriler millet iradesiyle terslenip ince ince dağılacaktır. Türk milleti HDP ve PKK odaklı böyle bir oluşumu ciddiye almayacaktır.?



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 3.06.2018 13:51:02 271 0

Tarih: 03.06.2018 13:51

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri