MHP Saruhanlı Olağan İlçe Kongresi: Baki Ulu Güven Tazeledi

SARUHANLI - MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı’nın Olağan İlçe Kongresi Uğur Mumcu Parkında yapıldı.

Kongreye Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Soma İlçe Başkanı Âdem Yıldırım, Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet emin Enes, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek, Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu Mahalle muhtarları, partililer ve delegeler katıldı.

Baki ulu, tek aday olarak katıldığı seçimde delegenin tamamının oyunu alarak MHP’nin yine İlçe Başkanı seçildi.

Ulu, kongrenin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlik yılından bu yana Parti’de bulunduğunu ve partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını anımsattı.

Ulu, burada yaptığı konuşmada; “MHP siyasette sadece iyi bir oyun kurucu değil, oyun değiştirici ve yön verici bir aktördür.” Şeklinde konuştu.

Başkan Ulu, “Sadece Türkiye’de değil bütün dünyada bilinen bir gerçek vardır; Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin teşkilatçılık geleneğini hem sosyolojik hem de siyasi anlamda temsil eden bir demokratik oluşumdur. MHP siyasette sadece iyi bir oyun kurucu değil, oyun değiştirici ve yön verici bir aktördür. MHP bugünlere tezgâhları dağıtarak, dağlar misali engelleri aşarak erişmiştir. MHP’nin varlık sebebi milletimiz, milletimizin beka vesilesi MHP kadrolarıdır. Aziz Atatürk’ün "Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türk halkına Türk Milleti denir" tanım ve kavrayışıyla parlak bir geleceğe uzanıyoruz. Aynı zamanda; "Gelen Türk Asrı, Geleceğin Gücü Türkiye" hedefini yakalamak için mücadele ediyoruz. Bilge liderimiz ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu bir şiar var. Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilimiz, varlığından güç aldığımız, fedakârlık, şefkat ve özveri timsali Sayın Erkan Akçay, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Manisalı hemşerilerimizi başarılı bir şekilde temsil etmektedir, teşekkür ediyorum” dedi.

"Ülkücü Ömürlerde Gizli"

“Türk ve Türkiye Yüzyılı” vizyonu Allah’ın izniyle gerçekleşecektir diyen Başkan Ulu; Cumhur İttifakı Türkiye’nin huzurlu, güvenli yönetimi için vardır. Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve yerelde güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, dünyada güçlü bir Türkiye demektir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı güçlü ise “Lider Ülke Türkiye” hedefi, “Türk ve Türkiye Yüzyılı” vizyonu Allah’ın izniyle gerçekleşecektir. Huzurlarınızda ebediyete uğurladığımız tüm şehitlerimizi, tüm dava arkadaşlarımızı rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha yâd ediyorum. Doğru olmanın, doğru kalmanın, doğru bakmanın ve dosdoğru yaşamanın örnekleri ülkücü ömürlerde gizlidir. Rabbim mahcup etmesin, yolda bırakmasın, husumet cephesine fırsat vermesin. Bu münasebetle sizleri ve aziz Türk milletini hürmetle selamlıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!” ifadelerini kullandı.

Ulu, “bundan sonraki çalışmalarınızda Türk sivil toplum kuruluşların mı ne siyasi ortak tarla ilçemizin menfaat ve çıkarları için mücadelemize devam edeceğimizi söz veriyor hepinizi Allaha emanet ediyor. Bu güne kadar verilen her görevi yerine getirdim. Hiçbir yönetimle çatışmadım. Dava arkadaşlarımı eleştirmedim. Partime ve davama hizmette, güzel ve doğru olanın yanında oldum. Bundan sonra da İlçe Başkanı olarak kimseye uzak durmadan bütün arkadaşlarımla el ele, gönül gönüle bu görevi yerine getireceğim. Beni seven sevmeyen, destekleyen, desteklemeyen herkesin Başkanı olacağım. Sizleri Allaha emanet ediyor.” dedi.

Ulu’nun yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

Hikmet Ceylan, Didem Anat, Suat İndibay, Zafer Deşek, İlker Dönmez, Murat Güleryüz, Mehmet Eroğlu, Mustafa Aydoğan, Bünyamin Özcan, Enes Budak, Mustafa Sarıoğlu, Fatih Yüncüoğlu, Hasan Gezdi, Targan Aktaş, Veli Pekkaraca, İsmail Murdan, Ferhat Erdalış, Mehmet Ali Görmez 



Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 15.08.2023 17:29:00 2173 0

Tarih: 15.08.2023 17:29 Güncelleme: 15.08.2023 17:53

Haberi Sesli Oku