Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Baki Ulu Aday

SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi´nin (MHP) 19 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek olan Saruhanlı ilçe kongresi için partinin atamayla gelen İlçe Başkanı Baki Ulu başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Kardelen Gazetesi Muhabirine açıklama yapan Ulu, ?Saruhanlı´da MHP´nin hak ettiği günlerine kavuşturacağımıza ve bu davaya gönül vermiş herkesi birleştirici olacağımıza inandığımız için Saruhanlı ilçe yönetimine adayız? dedi.
Saruhanlı MHP ilçe Teşkilatı´nda kongre heyecanı sürüyor. 19 Nisan Çarşamba günü saat 13.00´te Belediye Sosyal Tesisleri Düğün Salonu´nde yapılacak olan kongre için adaylığını açıklayan ilk isim MHP İlçe Başkanı Baki Ulu oldu. Parti İlçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir açıklama yapan Özdemir, MHP´nin Saruhanlı´da hak ettiği yere gelmesi için aday olduğunu belirtti. Adaylık süreci kapsamında genel merkezine de bilgi vererek Genel Başkanın hayır duasını ve onayını aldıklarını dile getirdi.

?HAK ETTİĞİ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ?

?Kongre sonunda umuyoruz ki MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatı daha da güçlenerek yoluna devam edecektir´ diyerek konuşmasına başlayan Başkan Ulu, ?Bu demokratik bir süreçtir. MHP´nin teşkilatımızın, genel merkezimizin ve genel başkanımızın talimatları ve ülküsü doğrultusunda biz de bu seçime katılacağız. Saruhanlı ilçemiz başta olmak üzere ülkemize, milliyetçiliğe ve Türk ülkücülerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. MHP´nin Türkiye Cumhuriyeti´nin bekası, varlığının emniyet sibobu olma konusunda her zaman bir iddiası vardır. Ülkücü doktrin ve öğreti çerçevesinde yetişen her Türk evladının ülkesine, ülküsüne ve partisine sahip çıkması gerekir. Bizim geçmişten beri MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatında bir geçmişiz var. Saruhanlı´da MHP´nin hak ettiği eski günlerine kavuşacağını, mahallesiyle, köyüyle, delegesiyle, sandık görevlisiyle bu davaya gönül vermiş herkesi birleştirici olacağımıza inandığımız için Saruhanlı ilçe yönetimine adayız? dedi.

?ŞEFFAF BİR YÖNETİM KURACAĞIZ?
Kongrede oy kullanacak 400 delege ile temaslarını sürdürdüklerini kaydeden Ulu, ?Seçime kısa bir süre var. Bu sürede arkadaşlarımızla görüşüp onların teveccühüne layık olmaya çalışacağız. MHP´ye ve Saruhanlı ilçe teşkilatına yakışır bir yönetim kuracağız. Yönetici arkadaşlarımızın hepsi vatanına milletine sevdalı, partisine, genel başkanına ve ülküsüne bağlı arkadaşlardır. Tamamen şeffaf bir yönetim kuracağız. Bu yönetim kurulumuz Ülkü davamızı inanan ve ?ben ülkücüyüm´ diyen tüm ülküdaşlarımızı bağrına basacak ve hizmetine koşacak. Bu teşkilat için gece gündüz koşturmaktan korkmayacak ve yılmayacak bir yönetim kurulu oluşturacağız? diye konuştu.

´HERKESİ KUCAKLAYAN BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ´

Ülke genelinde başarının temel taşları yerel yönetimlerden geçtiğini ´eğer biz yerel yönetimlerde başarılı olursak bunu ülke çapında da partimize katkı olarak iletebiliriz´ diye düşündüklerini söyleyen Ulu; "Hedefimiz ilk olarak yerel yönetimleri kazanmak ve daha önce yaptığımız hataları tekrarlamamak istiyoruz. Bizlerin yanında olan eski ülkü ocakları başkanlarım eski ilçe başkanlarıma bizlere göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler bu davaya gönül vermiş, inancım şu ki her zaman söylüyorum bu partinin sahibi ülkücülerdir. Bizlerde ülkücülere ön ayak olabileceksek ne mutlu. Ülkücüler hiç bir şekilde yılmayacak ve parçalanmayarak davamıza hizmet etmeye devam edecektir. Biliyorsunuz ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Bu zor günlerde her yerde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüler üzerine oyun oynanmaktadır. Biz bunların farkındayız. Fikirleri ve zikirleri ne olursa olsun bütün ülkücüler bizim dostumuzdur. O yüzden biz herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturacağımızı ifade etmek istedim. Bu zamana kadar diğer teşkilattaki bulunan arkadaşlarımız muhakkak birşeyler yapmışlardır bizim amacımız onları kötülemek değil ama biz daha iyisini yapacağımızdan dolayı ve çıtayı bir nebze daha üste çıkaracağımızdan dolayı adayız" dedi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.04.2017 18:10:07 924 0

Tarih: 13.04.2017 18:10

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri