MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi kalite değerlendirme toplantısı, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi´nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. S. Sami İlker, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Zeki Arı ve Prof. Dr. İpek Akil, Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Şencan ve Prof. Dr. Serdar Tarhan, Tıp Fakültesi Dahili Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncay Varol, Hastane Kalite Yönetim Direktörü Sadık Kaplan, Hastane müdür ve müdür yardımcıları ile Hemşirelik Hizmetleri müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Başhekim Prof. Dr. Emin Kurt, ?Sağlık Bakanlığı sağlıkta kalite standartlarını her geçen gün artırmaktadır. Bizler ?iki günü birbirine eşit olan zarardadır´ kültürüyle yetiştik. Elbette üçüncü basamak sağlık kuruluşu olarak kaliteye önem veriyor ve bunu en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımızı artırıyoruz. Bununla ilgili olarak hastane kalite birimimizi daha önce çalışmış olduğu birimlerindeki standartları yakalayan arkadaşımız Sadık Kaplan ile yeniden organize ettik ve tam puan almayı amaçlıyoruz. Bu konuda Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi´nin desteklerini her zaman yanımızda gördük. Bu kalite toplantımıza bizzat iştirak ederek aramızda bulunması ümidimizi daha da artırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ise sağlık sisteminde kalitenin önemine vurgu yaparak; Üniversitemizin bu anlamda kendini sürekli olarak geliştirdiğini, kalite değerlendirmelerinin takipçisi olduğunu, gerekli tüm önlemlerin alındığını ve alınmaya da devam edeceğini belirtti.

Toplantıda, Hafsa Sultan Hastanesinde daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla, Hastanenin Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına göre değerlendirmesi yapılarak, sistemdeki aksaklıklar ve çözüm önerileri tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Hastane personeli açısından çok daha sistemli; hastalar açısından çok daha güvenilir, hakkaniyetli ve hasta odaklı bir hizmetin sunulmasına yönelik kararlar alındı. 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.04.2017 11:17:03 724 0

Tarih: 18.04.2017 11:17

Haberi Sesli Oku