SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Gediz Kavşağından başlayan, İshakçelebi mahallesine kadar devam eden iki yönlü 30 kilometrelik dere temizlik çalışmasını araç filosuna kattığı 18 metrelik uzun erişimde en büyük paletli ekskavatörü ile sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cem Çöllü ile birlikte çalışmayı yerinde inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, araç filosuna kattığı Ege Bölgesinin uzun erişimde en büyük paletli ekskavatörü ile Manisa-Saruhanlı karayolunun her iki yönündeki derelerde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Göksel Topçu, MASKİ Saruhanlı İlçe Şefi, Kerim Ali Oruç Orhan ve yetkili personel ile birlikte çalışmayı yerinde inceledi. İş kapsamında,  Kuşlubahçe, Güzelköy, Veziroğlu, Yeniköy, Karaağaçlı, Selimşahlar, Cengiz Topel, Hacırahmanlı ve İshakçelebi mahallelerini kapsayan iki yönlü 30000 metre dere temizliği yapılacak.

“Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlıyoruz”

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik,  “Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı dere temizlik çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdürebilmek adına araç filomuza bir yenisini daha kattık. 18 metre boom uzunluğu ile Ege Bölgesinin uzun erişimde en büyüğü olan paletli ekskavatör ile daha geniş olan derelerimizde bile temizlik çalışmalarına rahatlıkla devam edeceğiz. İş makinemizi 1 Milyon Lira üzeri bir bedelle satın alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kuşlubahçe, Güzelköy, Veziroğlu, Yeniköy, Karaağaçlı, Selimşahlar, Cengiz Topel, Hacırahmanlı ve İshakçelebi mahallelerini kapsayan 30000 metre dere temizlik çalışması yapılacak. Yapmış olduğumuz bu çalışma ile bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amaçlanmaktadır. Manisa il genelinde özellikle kış aylarında yaşanabilecek sel ve taşkın risklerini önlemek amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda dere temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkanımıza araç filomuza bu aracı kattığı için teşekkür ediyorum. Manisamıza hayırlı olsun” dedi.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 27.08.2020 07:44:00 4157 0

Tarih: 27.08.2020 07:44

Haberi Sesli Oku