SARUHANLI - Manisalı boksör Elif Zeyrek Kırşehir’de gerçekleşen Türkiye Boks Şampiyonası’nda U-22 Kadınlar kategorisinde, 63 kiloda Türkiye 3.sü olmayı başardı. Boksör Elif Zeyrek ve Boks Antrenörü Yahya Aslan Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Hoşgül spor ve sporcu için Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kırşehir’de gerçekleşen Türkiye Boks Şampiyonası’nda U-22 Kadınlar kategorisinde yarışan Manisalı boksör Elif Zeyrek, 63 kiloda Türkiye 3.sü oldu. Manisalı boksör Elif Zeyrek ve Boks Antrenörü Yahya Aslan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri devam ediyor.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül" Öncelikle Manisa şehrinin bir sakini olarak bu başarıyı kazandırdığı için Boks Antrenörü Yahya Aslan ve boksör Elif Zeyrek'e teşekkür ediyorum. Şehirde sporun yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu alınan başarı Manisa şehrimizin bir başarısıdır. Bu başarıyı hepimiz desteklemeyiz. İnanıyorum yakın zamanda bir Türkiye şampiyonluğu şehrimize gelecektir. Bugün derneğimize gelen Manisalı boksör Elif Zeyrek ve Boks Antrenörü Yahya Aslan'a teşekkür ederim" dedi.

Aslan Spor Kulübü Boks Antrenörü Yahya Aslan ise öncelikle hedefimiz bulunduğumuz ilde sporu sevdirmektir. Sporun birden çok faydası var.Hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak vücudumuza katkısı var. Sporcu arkadaşlarımızda Avrupa'da ve Dünya da temsil edecek yetenekte olduklarına inanıyorum. Onun içinde çalışıyoruz. İleri ki zamanlarda Avrupa ve Dünya şampiyonu da Manisa'mıza getireceğiz. Bizleri bugün misafir eden Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetimine teşekkür ederim " dedi.

U-22 Kadınlar kategorisinde 63 kiloda Türkiye 3.sü olan Manisalı boksör Elif Zeyrek ise "63 kiloda Türkiye 3.sü oldum. Hedefin Türkiye 1. olmak. Türkiye 3.sü de Manisa için güzel başarı ama Türkiye 1.si olsaydım daha güzel olurdu. Benim bu başarıya gelmemde emeği olanlara teşekkür ederim" dedi



Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 26.01.2022 11:15:00 463 0

Tarih: 26.01.2022 11:15

Haberi Sesli Oku