SARUHANLII - Manisa Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik alanındaki önemli projelerinden bir tanesi olan ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında, bebek mutluluğu yaşayan Selvi ve Aktaş ailelerine Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Aileleri tebrik eden ve sevincini paylaşan Büyükşehir Belediyesi görevli personeli Ebe Gülşah Hakyol, bebek bakımı konusunda da bilgilendirmede bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında bebek mutluluğu yaşayan ailelere ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ebe Gülşah Hakyol, Barbaros Mahallesi’nde Selvi ve Mesir Mahallesi’nde Aktaş ailelerine ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 31 gün önce Ebrar adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan Selvi ailesi ile 28 gün önce Esila adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan Aktaş ailesini tebrik eden ve sevinçlerini paylaşan Ebe Gülşah Akyol, anneler Gülümser Selvi ve Ayşe Aktaş’a bebek bakımı konusunda bilgiler verdi, bebeklerin sağlık kontrolünü gerçekleştirdi.

Aileler Projeden Memnun

Ailelere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da ileten Ebe Gülşah Akyol, Manisa Büyükşehir Belediyesince hazırlanan hediye paketinden de takdim etti. Ebe Hakyol’u ve Manisa Büyükşehir Belediyesini ağırlamaktan duydukları mutluluğu ifade eden aileler de, ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’nin çok yararlı bir proje olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiklerini ilettiler. Proje kapsamında ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, “Pandemi nedeniyle ev ziyareti gerçekleştiremeyip, yalnızca hediye paketi gönderebiliyorduk. Bu sürecin akabinde ev ziyaretlerimize de yeniden başlamış olduk. Büyükşehir Belediyemiz Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nin 0236 237 41 08 telefon numarasını arayıp başvuran tüm ailelerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.



Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 24.01.2022 15:22:00 471 0

Tarih: 24.01.2022 15:22

Haberi Sesli Oku