Anahtar Kelimeler: MANİSA’ MANAVGAT’ TOPRAK

SARUHANLI - Yunusemre ilçesinde eğitim öğretime devam eden Hasan Fırat Anaokulu öğrencileri “Keyifli Okul Atölyem* projesi kapsamında öğrencilerin topladığı bir avuç toprak fidanla buluşmak üzere Manavgat’a gönderildi ve toprak fidan ile buluştu.

Türkiye’deki orman yangınlarına dikkat çekmek ve çocuklara doğa ile orman sevgisini aşılamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Manisa’dan gönderilen toprak Manavgat’ta fidan ile buluştu. 81 İlden 81 okul etkinliğe katıldı. Manisa’yı ise Yunusemre Hasan Fırat Anaokulu temsil etti.

Hasan Fırat Anaokulu Öğrencileri Manisa Ağlayan Kaya (Niobe Anıtı) önünde tanıtım filmi çekti. 81 ilde çekilen tanıtım filmleri kamu spotu olarak önümüzdeki günlerde basın organlarında yayınlanacak.

Proje ile ilgili açıklama yapan Yunusemre Hasan Fırat Anaokulu okul öncesi öğretmeni Gülten Günaydın “e Twining projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yüzlece öğretmen arkadaşımızın dahil olduğu ‘Keyifli Okul Atölyem’ ile Ülkemizde çıkan orman yangınlarına farkındalık yaratmak ve geleceğe miras bırakmak adına 81 ilden 81 öğretmen ile öğrencileri kendi illerinin toprağını gönderdiler. Manavgat’ta Atamızın 83 ölüm yıl dönümün de ağaç fidanı dilimi gerçekleştirdik. 81 il 81 avuç toprak ile Türkiye fidanı projesinde Manisa’yı Hasan Fırat Anaokulu öğrencileri ve bizler temsil ettik ” ifadelerini kullandı.

Hasan Fırat Anaokulu Müdürü Meltem Keskin ise ” okulumuz geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslararası pek çok kalite etiketi kazandıran 5 e- Twining projesi 2’de sosyal sorumluluk projesini tamamlamış bulunmaktayız. Bu projeler okul aile işbirliğine ek olarak öğretmen motivasyonu en önemlisi öğrencilerimizin fiziksel zihinsel sosyal bir çok alana büyük katkılar sağlamıştır. 2021-2022 eğitim öğretim yılında da 81 il

81 avuç toprak Türkiye fidanı projesi ile Manisa’yı temsil eden okul olarak büyük heyecan ve gurur yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş projenin önemine vurgu yaptı ve söyle dedi;

“Türkiye’deki orman yangınlarına dikkati çekmek ve çocuklara orman sevgisini aşılamak amacıyla 81 İlden 81 okul etkinliğe katıldı. Manisa’yı ise Yunusemre Hasan Fırat Anaokulumuz temsil etti. Bu projenin amacı çocuklarımıza orman sevgisini kazandırmak. Manisa’dan Hasan Fırat Anaokulu öğrencilerimizin gönderdiği 1 avuç toprak Manavgat’ta fidan ile buluştu. Projede emeği geçen Bakanlık yetkililerine. proje koordinatörümüze, Hasan Fırat Anaokulu müdür, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 15.11.2021 08:34:00 513 0

Tarih: 15.11.2021 08:34

Haberi Sesli Oku