MANİSA/SARUHANLI - Necati Akpınar'ın 1984 yılında ilk eşi Emine Akpınar'ı bıçaklayarak, 2003 yılında ise ikinci eşi Fatma Akpınar'ı ütüyle yakarak öldürdüğü ortaya çıktı. Akpınar'ın 2 yıl önce Covid-19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edildiği, yaklaşık 1 ay önce de Mutlu Menekşe ile dini nikahlı yaşadığı öğrenildi.

Türkiye'yi sallayan vahşet! Saruhanlılı Cani katil üç eşini de farklı şekilde öldürmüş

Saruhanlı’da Daha önce iki eşini öldüren şahsın cezaevinden çıktıktan sonra Manisa'da dini nikâhlı üçüncü eşini öldürmekten tutuklanması Türkiye'nin gündemine oturdu. Şahsın ilk eşini bıçakla, ikinci eşini ise ütüyle yakarak öldürdüğü belirlendi.

Saruhanlı ilçesinde polis ekipleri bir kadının cesedinin İstasyon Mahallesi'ndeki metruk bir binanın girişine gömüldüğü ihbarını aldı. Yapılan araştırmada 48 yaşındaki Mutlu Menekşe'nin cansız bedenine ulaşıldı. Başında darp izi bulunan ve öldürüldüğü anlaşılan kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İLK EŞİNİ BIÇAKLA İKİNCİ EŞİNİ ÜTÜYLE YAKARAK ÖLDÜRMÜŞ

Olay sonrası kadının dini nikâhlı eşi Necati A. gözaltına alındı. İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanırken, şahsın sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Necati A.'nın 1984 yılında ilk eşi Emine A.'yı bıçaklayarak, cezaevinden tahliye olduktan sonra da 2003 yılında ikinci eşi Fatma A.'yı ütüyle yakarak öldürdüğü ortaya çıktı. Şahsın 2 yıl önce Covid-19 tedbirleri nedeniyle şartlı tahliye edildiği, yaklaşık 1 aydır da Mutlu Menekşe ile dini nikâhlı olarak yaşadığı öğrenildi. Teşhis için İzmir Adli Tıp Kurumuna gelen Menekşe'nin kızı ve yakınları duruma tepki gösterdi.

"KAYINVALİDEMİ GÖMMELERİ İÇİN KIZINI ZORLAMIŞ"

Mutlu Menekşe'nin damadı İsmail Bangir, "Bu adam bir kere cinayet işlemiş, iki kere cinayet işlemiş, bu da üçüncüsü. Bu tip adamların dışarı bırakılmaması gerekir. Demek ki bu adam dışarıda olursa cinayetler tekerrür edecek. Adamın ifadelerini de duyduk. Şahıs, cinayeti kendisinin işlemediğini söylüyor. İşten eve geldiğinde kayınvalidemi bulduğunu, daha önce iki cinayeti olduğu için bu olayı da kendisi yaptı sanırlar diye korktuğunu belirtiyor. Sonra kızını kayınvalidemi gömmeleri için zorlamış.

"EĞER ÇIKARSA YİNE CAN YAKAR"

Kızı babasıyla kayınvalidemi gömdükten sonra korkup karakola ifade vermiş. Kamera kayıtlarında da el arabası ile kayınvalidemi götürüp defnettikleri görülüyormuş. Bu tür insanlar dışarıda olursa kimse güvende olmaz. Biz bu davanın arkasını bırakmayacağız. Hak ettiği cezayı almalı. Eğer çıkarsa yine can yakacaktır" dedi. Mutlu Menekşe'nin cenazesinin yarın Afyonkarahisar'da Ataköy Merkez Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.



13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 2.01.2023 00:46:00 1651 0

Tarih: 02.01.2023 00:46

Haberi Sesli Oku