SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarında kullanılan araç filosunu 4 adet çekici tır, 1 adet toprak silindiri, 1 adet vabıl silindir ve 1 adet finişher ile güçlendirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yol medeniyettir düşüncesinden aldığı güçle hayata geçirdiği yol yapım çalışmaları; her geçen gün büyüdükçe güçlenen araç filosu ile Manisalıların yaşamına değer katmak için çalışmalarını sürdürecek.

45 takvim gününde 460 kilometre asfalt atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalıların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla araç filosuna yeni takviyeler gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, yol yapım işlerinde kullanılmak üzere 4 adet çekici tır, 1 adet toprak silindiri, 1 adet vabıl silindir ve 1 adet finişher satın aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve şube müdürleri ile birlikte araç filosunda dahil edilen yeni araçları Kırtık Şantiyesi'nde inceledi.

500 Kilometre Asfalt Atılmış Olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kırtık Şantiyesi'nde yol yapım çalışmalarının son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kuruçay, "Bilindiği üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak sathi kaplama sezonunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün ifade ettiği üzere 45 takvim günü içerisinde 460 kilometrelik sathi kaplama yapma başarısını elde ettik. Bu hafta sonu itibariyle de 500 kilometreyi tamamlama hedefi içerisindeyiz. Bu gayretle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Araçlar Hem Satih Kaplamada Hem de Beton Yolda Kullanılacak

Yeni alınan araçların kullanımı hususunda da açıklamalarda bulunan Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün en çok önem verdiği yol yapım çalışmaları hususunda araç filomuzu güçlendirme gayretindeyiz. Yine bu kapsamda daha önceden beton yol yapımı konusunda talimatını vermişti. Bu kapsamda finişher, vabıl silindir ve 1 adet toprak silindiri almıştık. Aynı ekipte kullanmak üzere bunun devamı olarak filomuzu güçlendirmek adına 4 adet çekici tır takviye ettik. Tırlarımız, 23 metreküp havuz kasalı alana sahip. Normalde çekici tırlar damper dorseli yapılır. Ancak biz yol yapım çalışmalarında yapmış olduğumuz yollarda güzergah olarak yaptığımız yolları bozmamak adına kırk ayak denilen sistemle araçlarımızın üst yapısını tamamladık ve öyle teslim aldık. Hedefimiz olan 800 kilometrelik sathi kaplama çalışmalarını tamamlamak adına araç nakillerinde kullanacağız. Sonrasında beton yol ihalesinde kullanmayı planlıyoruz. Çalışmalarımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.09.2020 09:24:00 0

Tarih: 14.09.2020 09:24

Haberi Sesli Oku