SARUHANLI - İmza gerektiren dokümanların, onay ve imza yetkilileri arasında otomatik olarak dolaştırılmasını sağlayan LetSign, belgelerin elektronik veya mobil imza ile imzalanmasına ve başka sistemlere aktarılmasına olanak sağlamasıyla salgın sürecinde şirketler ve bireyler tarafından en çok tercih edilen platform oldu.

E-Güven açıklamasına göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında şirketlerin büyük çoğunluğu evden çalışma yöntemini tercih ederken işlerin ev ortamına taşınmasıyla şirketler, onay ve imza gerektiren süreçlerinin aksamaması için e-imza kullanımını artırdı.

Salgın sürecinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından açıklanan verilere göre, e-imza sayısı 4 milyonu, mobil imza sayısı ise 650 bini aştı.

Bu dönemde belgelerin elektronik veya mobil imza ile imzalanmasına ve başka sistemlere aktarılmasına olanak sağlayan LetSign ise şirketler ve bireyler tarafından en çok tercih edilen platform haline geldi.

- Web üzerinden kolay ve hızlı şekilde doküman imzalayabilme özelliği

Islak imza ile aynı hukuki geçerliliğe sahip olan e-imza, e-dönüşüm sürecinin temel uygulaması olarak öne çıkıyor. 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu’na uygun şekilde E-Güven tarafından geliştirilen LetSign, dosyalara zaman damgası eklenerek imzalama işleminin yasal geçerlilik kazanmasını sağlıyor.

Web üzerinden kolay ve hızlı şekilde doküman imzalayabilme özelliğine sahip platform, her yerden ve her zaman işlem yapabilmeye de olanak tanıyor.

e-imzalı dosya oluşturma, oluşturulmuş elektronik imzayı doğrulama imkanı sunan LetSign, dosya formatından bağımsız imzalama özelliği ile yaygın olarak kullanılan Word, Excel veya PDF dosya formatlarında da kullanılabiliyor.

Platform, dosyanın üzerindeki e-imzanın geçerliliğini doğrulayarak e-imza ve zaman damgası bilgilerinin kullanıcıya gösterilmesini sağlıyor. LetSign, güvenli bilgi aktarımının yanında zaman ve maliyet tasarrufu da sunuyor.

- Her ölçekteki şirket kullanabiliyor

Web üzerinden kolay ve hızlı şekilde belge imzalayabilme olanağı sunan LetSign, tüm imzalama süreçlerini tek platformda topluyor.

LetSign’ın ek paketleri ile kullanıcılar, uygulamayı kullandıkları kadar ödeme yapabilme avantajını da yakalıyorlar. Her büyüklükteki şirket için cazip bir çözüm olan LetSign, imzacıların sırasını takip ederek atanan sıraya göre dokümanın imzalanmasını sağlıyor.

Platform, gerekli hatırlatmaları yapan LetAssistant özelliği sayesinde zaman ve mekandan bağımsız olarak imzacıların süreçlerden anlık olarak haberdar olmalarını da sağlıyor.



Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 20.01.2021 06:54:00 9470 0

Tarih: 20.01.2021 06:54

Haberi Sesli Oku