Anahtar Kelimeler: Köseali MASKİ Modernleşiyor

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile birlikte altyapı çalışması tamamlanan, üstyapı çalışmalarının da devam ettiği Köseali mahallesine ziyarette bulundu. Mahalle muhtarı Hüseyin Deniz ve mahallelilerle bir araya gelen Aslay, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, 8,5 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen ve altyapı çalışması tamamlanan, üstyapı çalışmalarının devam ettiği Salihli ilçesine bağlı Köseali mahallesini ziyaret etti. Ziyarette, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, Salihli Belediye meclis üyeleri, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve MASKİ İlçe şefi Emin Dikici de hazır bulundu.      

“Köseali mahallemiz tamamen yenileniyor”

Ziyarette ilk olarak Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda söz aldı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte Salihli için çalıştıklarını belirten Kayda, “Köseali mahallemizde Büyükşehir ve MASKİ ile Belediyemiz işbirliğinde başlattığımız çalışmalar tamamlandı. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 7,5 yıldır yol arkadaşlığı yaptığım Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Alt ve üstyapısı ile baştan aşağı yenilenen mahallemiz hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

“Cengiz Ergün’e ne kadar teşekkür etsek azdır”

Köseali Mahalle Muhtarı Hüseyin Deniz, “Mahallemizde başlayan altyapı çalışmaları geçtiğimiz ay tamamlandı ve üstyapı işine başlandı. Branşman bağlantılarında da hemen hemen yarısına gelindi. Çalışmalar hızlı gidiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, Salihli Belediye Başkanımız Sayın Zeki Kayda’ya burada büyük bir alın teri ile çalışan ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

“Sağlıklı bir altyapı modern bir görünüm”

Köseali mahallesine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay,  “Salihli ilçemiz Köseali mahallemizde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. 2014 yılında Manisa’nın Büyükşehir olması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi, ilçeye birçok hizmeti kazandırdı. Sadece MASKİ Genel Müdürlüğünün bu süreçte Salihli’de tamamladığı ve devam ettiği yatırımların bedeli 140 milyon TL. Köseali mahallemize 8,5 milyon TL bedelli yatırım yapıyoruz. Kanalizasyon çalışmalarını bitirdik. İçme suyu çalışmalarında sona yaklaştık. Kilit parke çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Bu yatırımlar 50 yılda bir yapılabilecek yatırımlar. Çalışmalarımız esnasında toz ve çamur sıkıntısı olacaktır. Mahalle halkımızdan bu konuda haklarını helal etmelerini istiyoruz. Hayırlı olsun” dedi. Genel Müdür Burak Aslay, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve beraberindekiler, kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığı sokaklarda incelemede bulundu ve ekiplere kolaylıklar diledi. Mahalle muhtarı Hüseyin Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verilmek üzere Genel Müdür Burak Aslay’a hediye takdim etti.    

 



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.09.2021 09:16:00 0

Tarih: 29.09.2021 09:16

Haberi Sesli Oku