SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşümü kapsamında yer teslimlerini yaptığı mahallelerden biri olan Salihli‘nin Kemerdamları Mahallesinde altyapı imalatlarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de çalışmaları yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda kırsal mahallelerde önemli projelere hayat verdiklerini söyledi. Daire Başkanı Emir, mahallede 9,5 milyon TL yatırımla 23 kilometre altyapı, 56 bin metrekare de üstyapı işi yapacaklarını belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, altyapı dönüşümü noktasında imalatlara başlanan Salihli’nin Kemerdamları Mahallesini ziyaret etti. Emir’e, Salihli MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici, yüklenici firma temsilcileri ve teknik personel eşlik etti. Mahallede 11 kilometre kanalizasyon hattı imalatına başlandı. Kısa bir süre içerisinde 12 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işine başlanacak olan mahallede 56 bin metrekare üstyapı çalışmasına da imza atılacak. Mahallede ayrıca 1 foseptik kuyusu imalatı yapılacak. Mahallede toplamda 9,5 milyon TL’lik yatırıma hayat verilecek.

Kemerdamları’na 9,5 Milyon TL’lik yatırım yapılacak

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Salihli ilçemize bağlı Kemerdamları Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hatları imalatına başladık. Mahallemizde 11 kilometre kanalizasyon, 12 kilometre de içme suyu hattı imalatı yapılacak. 1 adet de foseptik imalatı yapmamızın ardından 56 bin metrekare de üstyapı çalışması ile mahallemizi altıyla üstüyle yenileceğiz. Yatırımımızın bedeli 9,5 milyon TL. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“İyi ki Cengiz Başkanımız var”

Kemerdamları Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız, çalışmaların başladığını ve hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Muhtar Ayyıldız, “Cengiz Başkanımız sayesinde mahallemiz çok büyük ve çok güzel bir hizmet alıyor. İyi ki Cengiz Başkanımız var. Ben de bu dönemde Muhtarlık görevini yaptığım için çok gururluyum. Çalışmalar tamamlandıktan sonra modern bir altyapıya ve temiz bir çevreye kavuşacağız. Biz Kemerdamları mahallesi sakinleri olarak Cengiz Başkanımızı çok seviyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Başkanımızı mahallemizde misafir etmek istiyoruz. Yapılan bu çalışmadan dolayı Cengiz Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.11.2021 09:21:00 949 0
Tarih: 29.11.2021 09:21 Güncelleme: 29.11.2021 09:21
Haberi Sesli Oku