SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşümü kapsamında yer teslimlerini yaptığı mahallelerden biri olan Salihli‘nin Kemerdamları Mahallesinde altyapı imalatlarına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de çalışmaları yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda kırsal mahallelerde önemli projelere hayat verdiklerini söyledi. Daire Başkanı Emir, mahallede 9,5 milyon TL yatırımla 23 kilometre altyapı, 56 bin metrekare de üstyapı işi yapacaklarını belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, altyapı dönüşümü noktasında imalatlara başlanan Salihli’nin Kemerdamları Mahallesini ziyaret etti. Emir’e, Salihli MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici, yüklenici firma temsilcileri ve teknik personel eşlik etti. Mahallede 11 kilometre kanalizasyon hattı imalatına başlandı. Kısa bir süre içerisinde 12 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işine başlanacak olan mahallede 56 bin metrekare üstyapı çalışmasına da imza atılacak. Mahallede ayrıca 1 foseptik kuyusu imalatı yapılacak. Mahallede toplamda 9,5 milyon TL’lik yatırıma hayat verilecek.

Kemerdamları’na 9,5 Milyon TL’lik yatırım yapılacak

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Salihli ilçemize bağlı Kemerdamları Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hatları imalatına başladık. Mahallemizde 11 kilometre kanalizasyon, 12 kilometre de içme suyu hattı imalatı yapılacak. 1 adet de foseptik imalatı yapmamızın ardından 56 bin metrekare de üstyapı çalışması ile mahallemizi altıyla üstüyle yenileceğiz. Yatırımımızın bedeli 9,5 milyon TL. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“İyi ki Cengiz Başkanımız var”

Kemerdamları Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız, çalışmaların başladığını ve hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Muhtar Ayyıldız, “Cengiz Başkanımız sayesinde mahallemiz çok büyük ve çok güzel bir hizmet alıyor. İyi ki Cengiz Başkanımız var. Ben de bu dönemde Muhtarlık görevini yaptığım için çok gururluyum. Çalışmalar tamamlandıktan sonra modern bir altyapıya ve temiz bir çevreye kavuşacağız. Biz Kemerdamları mahallesi sakinleri olarak Cengiz Başkanımızı çok seviyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Başkanımızı mahallemizde misafir etmek istiyoruz. Yapılan bu çalışmadan dolayı Cengiz Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.11.2021 09:21:00 0

Tarih: 29.11.2021 09:21

Haberi Sesli Oku