SARUHANLI - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara, Güzelköy Mahallesinde ova yolu asfaltlama çalışması yapan Şehzadeler Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yakından inceledi. Başkan Çelik ve Kaymakam Çaykara, çalışan ekiplere tatlı ikramında bulundu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediyesi tarafından Güzelköy Mahallesinde yapılan ovayolu asfalt çalışmalarını yerinde incelediler. Başkan Çelik ve Kaymakam Çaykara’ya Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Güzelköy Mahalle Muhtarı arif Akbulut ve belediye teknik ekipleri eşlik etti. Yapılan ova yolu asfalt çalışmasının çiftçilere büyük kolaylıklar sağlayacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Ova yollarında asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Kaymakamımız Cemal Hüsnü Çaykara ile birlikte Güzelköy Mahallemizi ziyaret ettik. Güzelköy Mahallemizde çalışmalarını aralıksız sürdüren çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dileyerek kendilerine ikramda bulunduk. Gerçekten de böylesine sıcak havalarda özellikle de 180 derece sıcak olan asfalt malzemesi olan zift varken çok zorlu bir çalışma yürütüyorlar. Böylesine özverili bir çalışma yürüten mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Çiftçilerimizin bu hayalini gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Eskiden çiftçilerimizin traktörlerle dahi zorluklarla gitti ova yollarında asfalt kaplama çalışması yapıyoruz. Şehzadelerimiz 320 bin dönüm, her bölgesinde farklı ürünler yetişen mümbit tarım arazisine sahip bir tarım şehri. Bu nedenle çiftçilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu nedenle ovamızda ki ana arterleri soğuk asfaltla kaplayıp, çiftçilerimizin arazilerine rahatlıkla ulaşmasını sağlıyoruz. Bu çalışmalarımız tüm üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.

“ASFALT ÇALIŞMASI MAHALLEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HİZMET”

Güzelköy Mahallesinde yapılan ova yolu asfalt çalışmasının hem çiftçiler hem de mahalle sakinleri için büyük bir hizmet olduğunu söyleyen Güzelköy Mahalle Muhtarı Arif Akbulut “Bugün Güzelköy Mahallemizin ovasına yapmış olduğunuz bu hizmet gerçekten de çok büyük bir hizmet. Yıllardan beri çiftçilerimiz ova yollarında böyle bir çalışma görmediler. Bu yolların yapılmasında emeği geçen başta Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e, bize her türlü destek olan değerli Kaymakamımız Cemal Hüsnü Çaykara’ya ve tüm belediye çalışanlarına Mahallem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“ARAZİMİZE DAHA RAHAT ULAŞACAĞIZ”

Güzelköy Mahallesinde uzun yıllardır çiftçilik yaptığını belirten İsa Keskin “ Yollarımızın asfaltla kaplanması biz çiftçileri hasat zamanı tozdan ve çamurdan kurtarıyor. Arazilerimize gidip gelirken artık çok daha rahat bir şekilde yolculuk yapacağız. Bu güzel hizmetin tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Güzelköy Mahallesinde yapılan hizmet nedeni ile büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Hacı Halil Keskin Başkan Çelik ve çalışanlara teşekkür etti.

“ÜRETİM DAHA VERİMLİ HALE GELECEKTİR”

Yapılan asfaltlama çalışması ile üretimin daha verimli hale geleceğini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara “Geçtiğimiz aylarda Güzelköy Mahallemize yaptığımız bir ziyarette Muhtarımız ve vatandaşlarımız yolların durumunu sormuşlardı. Bugünde bölgede ki üreticilerimizin talep ettiği alanlarda asfalt çalışması yapılıyor. Belediye ekipleri Güzelköy Mahallemizde ciddi bir asfalt çalışması yapıyorlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bölge üzüm üretimi açısından önemli bir bölge. Üreticilerimiz bu asfalt çalışmalarının ardından arazilerine daha rahat ulaşacaklar. Üretimlerini daha verimli hale getirecekler. Yapılan bu hizmet üreticilerimizin gündelik hayatına dokunan önemli bir hizmet oldu. Bu hizmetlerin birebir vatandaşlarımıza ulaşması biz idareciler içinde mutluluk verici oluyor. Bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 30.08.2021 08:33:00 0

Tarih: 30.08.2021 08:33

Haberi Sesli Oku