Anahtar Kelimeler: Partili Eryılmaz Özdağ’

SARUHANLI - İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, bir televizyon programına katılarak İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında birtakım iddialar ortaya atan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’a ateş püskürdü. Eryılmaz, açıklamasında, “İYİ Parti milletin umudu, ümidi olsun diye kuruldu. Yoksul insanlar evine askıda ekmekle değil, etle sütle gidebilsinler diye kuruldu. ‘Ümit'in koltuğu’ olsun diye kurulmadı” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın katıldığı bir televizyon programında, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında yaptığı açıklamalara, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, sert tepki gösterdi. Eryılmaz,  yaptığı açıklamada, “Partimizin İstanbul Milletvekili  Ümit Özdağ’ın belli ki geçmek bilmeyen bir kuyruk acısı var. Televizyon kanallarına çıkıp, bir takım iddialar ortaya atarak partimizi karalamaya çalışıyor. İYİ Parti ruhuna yakışır bir şekilde davranmayan Özdağ’ı Manisa İl Teşkilatı olarak şiddetle kınadığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 

“GİDENLERE UĞURLAR OLSUN”

İYİ Parti ailesinin her geçen gün güçlenerek büyüdüğünü ifade eden Eryılmaz, “İYİ Parti’nin yükselişini belli ki bazı çevreler hazmedemiyor olacaklar ki birtakım siyasi ayak oyunlarına başvurmuşlar. Aslına bakarsanız partimize yapılan bu saldırılar, şimdiden iktidara yürüdüğümüzün resmidir. Belli ki İYİ’lerin geldiğini duyanlar korkuya kapılıp bizi içeriden bitirmeye kalkışmış. Biz bu oyunları çok gördük ve çok oyun bozduk. Partililerimiz içerisinde  menfeat güdenler de bu oyunlara ortak olmuşlar.  Oyun kuranlar, kurdukları oyunun içine kendileri düştüler. Partimiz her geçen gün temizlenerek büyüyor. Bu da çok önemli bir nokta. Biz İYİ’ler dimdik ayaktayız. Gidenlere uğurlar olsun” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİ ÜMİT’İN KOLTUĞU OLSUN DİYE KURULMADI”

İYİ Parti Manisa Teşkilatları olarak, Genel Başkan Meral Akşener’in yanında olduklarını kaydeden Eryılmaz,        “Biz partimize gönül verdik. Önderimiz, Genel Başkanımız Meral Akşener’i bildik. Bu yola baş koyarken, koltuk için  değil, vatandaşımıza hizmet için, haksızlıklara dur demek için varız dedik. Dün genel başkanımızın yanındaydık, bugün de yanındayız bundan sonraki süreçte de yanında olacağız.  İYİ Parti milletin umudu, ümidi olmak için kuruldu. Yoksul insanlar evine askıda ekmekle değil, etle sütle gidebilsinler diye kuruldu. Ümit'in koltuğu olsun diye kurulmadı” şeklinde konuştu.

“İSTİFAYA ETSİN”

Son olarak, Ümit Özdağ’ın dün ‘Ben partimdeyim bir yere gitmiyorum. İYİ Parti, iyi bir partidir ve ben İYİ Parti'de devam ediyorum’ açıklaması üzerine Eryılmaz,  Özdağ’a istifa çağrısı yaptı.

 

 



Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 22.10.2020 07:27:00 5190 0

Tarih: 22.10.2020 07:27

Haberi Sesli Oku