Anahtar Kelimeler: İstanbul’ eleme Bodrum’ final

İstanbul’da eleme Bodrum’da final

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın elemeleri İstanbul’da NO:1903 Etiler ev sahipliğinde yapıldı. Ünlü isimlerin jüri koltuğuna oturdukları elemelerde başvuruda bulunan 925 kişiden ön elemeye seçilen 125 aday içinden final gecesine katılacak 12 bay ve 12 bayan toplam 24 kişilik adaylar belli oldu. Bodrum’daki bir haftalık kampın ardından “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” 06 Temmuz 2021 Salı gecesi Bodrum Torba SAMARA Hotel’deki final gecesinde taç giyecekler.

70’li yılların efsane Ses ve Hayat dergileri tarafından düzenlenen, “Sinemanın Kral ve Kraliçesini” seçerek Yeşilçam’a pek çok oyuncu kazandıran efsane yarışma ‘artiz yarişmasi’ günümüzde “4. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması” adıyla 06 Temmuz 2021 Salı gecesi Bodrum SAMARA Hotel’de düzenlenecek. Sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler kazandırmak için üç yıldan bu yana Engelsiz Yaşam Vakfı yararına Vizyon Production ve Bonart Ajans işbirliğiyle düzenlenen “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” adayları belli oldu.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin manevi katkılarıyla gerçekleştirilecek “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın elemeleri Ayça Kuru ve Tayyar Işıksaçan’nın sunumuyla İstanbul’da NO:1903 Etiler ev sahipliğinde yapıldı. Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Coşkun Sabah, Hilal Özdemir, Dr. Servet Terziler ve Av.Kasım Aksoy’dan oluşan jüri, elemeler için başvuruda bulunan 925 kişiden ön elemeye seçilen 125 adaydan final gecesine katılacak 12 bay ve 12 bayan toplam 24 kişilik adaylar belli oldu. Bodrum’daki bir haftalık kampın ardından “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” 06 Temmuz 2021 Salı gecesi Bodrum Torba SAMARA Hotel’deki final gecesinde taç giyecekler. Final gecesinde de yine ünlü isimlerden oluşan büyük jüri Kral ve Kraliçe’yi belirleyecek.

İşte 24 kişilik kamp ve final gecesine katılacak adaylar…

Bayan adaylar:

Eylem Yağmur Özbek, Seda Ak, İrem Bidav, Merve Çoklar, Afranur Kalaycı, Ecem Aynur Demirtaş, Elif Özlem İbrik, Gizem Başpınaroğlu, Selin Sirkeoğlu, Tutku Topaç, Hayat Mertcan, Linda Gündüz,

Bay adaylar:

Abdülkerim İlhan, Sali Kurğa, Emir Tüfekçi, Ozan Aydın Acehan, Anıl Miraç Güngör, Kaan Armağan, Eren Şevki Sancak, Melih Fazıl Gürkal, Mehmet Durul, Serhat Özer, Ferdi Sattı, Daniel Koral Özsoy



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 1.07.2021 00:19:00 0

Tarih: 01.07.2021 00:19

Haberi Sesli Oku