MANİSA - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi temel atma töreni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 17 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirildi. İlimizde de Ahmetli İlçesinde düzenlenen törenle, yapılacak olan 78 konutun temel atma töreni Vali Karadeniz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle 81 ilde hayata geçirilecek olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa" projesi temel atma töreni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 17 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirildi. İlimizde de Ahmetli İlçesinde yapılacak olan 78 konut için gerçekleştirilen temel atma törenine; Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür V. Melih Melik Kara, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen temel atma töreni sonrasında değerlendirmelerde bulunan Vali Karadeniz “Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi olan, ‘İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsam’ projesi kapsamında ilimizde toplam 4100 sosyal konut, 18 bin konut arsası, 350 işyeri programlanmıştır. Bugün Ahmetli İlçemizde yapılacak olan, 4 bloklu 78 konutu içeren ilk etabın temel atma törenini diğer on altı ilimizle birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde gerçekleştirdik. Konutların ülkemize, ilimize ve Ahmetli’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah, içinde oturanlara, mutlu sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde içinde oturmayı nasip etsin” diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ eliyle gerçekleştirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa" projesi kapsamında ilk etapta toplam 250 bin sosyal konut, 1 milyon konut arsası ve 10 bin iş yeri verilmesi hedefleniyor.

Proje kapsamında Manisa’da da toplam 4100 sosyal konut, 18 bin konut arsası, 350 iş yeri teslim edilecek.



13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.10.2022 09:17:00 515 0

Tarih: 26.10.2022 09:17

Haberi Sesli Oku