AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi temayül yoklaması ile ilgili olarak, “Dosyaları ben açmıyorum. Ama bir şekilde dışarı sızan bilgiler olduğu görülüyor. Hayırlısı olsun” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi graj esnafı ile bir araya geldi. Ankara’da yapılan çalışmalar doğrultusunda artık sona doğru gelindiğini belirten Tanrıverdi temayül seçimleri hakkında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başbakanımızın 32 il başkanları belli oldu söylemlerini biliyoruz. Başbakanımız dış siyasette, dolayısıyla bir gün iki gün ara vermiş oldu. Bu gün yarın geldiğinde tekrar çalışmalarına başlayacaktır. Kısa zamanda bu işlemler bitecek ve inanıyorum ki 29 Kasım’da Ankara’da her ay yapılan il başkanları toplantısında hiç değilse tespiti yapılmış üç dört arkadaşımızın orada tanıtımının yapılacağını düşünüyorum. Dosyaları ben açmıyorum. Ama bir şekilde dışarı sızan bilgiler olduğu görülüyor. Hayırlısı olsun”

“MANİSA MARKA İL OLACAK”

Tanrıverdi, Türkiye’nin eskisi gibi olmadığını sürekli gelişip değiştiğini ifade ederek. “Maalesef yerel yönetimde Manisa AK Parti olmadığı için genelde Türkiye’nin gelişimine ayak uyduramadığını görüyoruz. İnşallah yerel seçimlerde Manisa, Ankara’yla el ele verdiğinde o zaman Türkiye’nin gelişiminden değişiminden çok daha fazla faydalanacak ve Manisa’mız Manisalı hemşerilerimizin hayal ettiği bir Manisa’ya kavuşmuş olacak. Çünkü AK Belediyeciliğin temelinde yerel kalkınma vardır. Yerel kalkınma kültürel, sosyal, ekonomik kalkınmayı barındırır dolayısıyla yerel kalkınma gerçekleştiğinde Manisa’mız marka bir il olacaktır” dedi.

"Manisa’mız tarihindeki geçmişindeki yerini" alacak diyen Tanrıverdi konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Manisa Şehzadeler yetiştirdiği dönemleri tekrar kazanacak. 28 Kasım olarak ilan ettiğimiz ancak sağlık bakanımızın programları nedeniyle 560 yataklı hastanemizin temel atma törenini 1 Aralık 2013 saat 14.00’da yapacağımızı ifade ediyorum. Hastanemizin temelini sağlık bakanımızla birlikte atarak Manisa’mızın önemli sorunlarından birini de çözmüş olacağız. Hayal bunlar gerçekleştiremezler diyenlerin de sesinin kesileceği bir tarih olacak”



Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

Komiserin sır ölümü ailesini perişan etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 23.11.2013 12:48:57 387 0

Tarih: 23.11.2013 12:48

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri