Anahtar Kelimeler: Güvenli Güvenli Gelecek

SARUHANLI - Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)’nün 75. yılı ile birlikte kutlanan 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde sürdürülebilirliğin ve üretimin önemine dikkat çekti. Türkiye’nin, dünyanın sekizinci, Avrupa’nın ise üçüncü en büyük süt üreticisi konumunda olduğunu belirten Yiğitbaşı, “Ülkemizin bu başarısını sürdürülebilir kılmak için Türkiye’deki gıda sektörüne kalite, üretim ve üreticiye destek anlamında öncülük ediyoruz” dedi.

Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) 75. yılı ile birlikte kutlanan 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde sürdürülebilir tarım ve güvenli gıdanın önemini vurguladı. İdil Yiğitbaşı, “Pandemi, tarım-gıda sistemlerinin kıymetini, dünyamızı besleyen çiftçilerimizin önemini hepimize hatırlattı. Tarımı birlikte büyütmek, sürdürülebilir kılmak, geleceğimiz için atacağımız en kıymetli adımlar… Pınar Süt olarak kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’ye üretim, üreticiye eğitim desteği modelimizle bu yapıyı uyguluyoruz. 1975 yılından bu yana çiftçilerimizin sütlerini güvenle işliyor, sağlıklı nesiller yetiştirme misyonumuz ile yurdun her noktasına ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Düzenlediğimiz eğitimler sayesinde çoğunluğunu kadınların oluşturduğu çiftçilerimizin bilinçlenmesini sağlarken; üretilen sütün kalitesinin ve verimliliğinin artmasıyla birlikte çiftçilerimizin refahının yükselmesine de katkıda bulunuyoruz” dedi.

“Tüm paydaşlarımız için değer yaratıyoruz”

Her üreticiyi birer iş ortağı olarak gördüklerini dile getiren Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın ‘Çocuklar daha çok ve sağlıklı süt içmeli’ söylemi ile açtığı bu yolda, iş süreçleriyle sürdürebilirliği birleştiren, doğaya ve insana saygı duyan bir marka olarak tüm paydaşlarımız için değer yaratıyoruz. Sürdürebilirlik yolculuğunda en büyük desteği de paydaşlarımızdan alıyoruz” dedi. Gelişmekte olan birçok ülkede tarımsal işgücünün önemli kaynağını kadınların oluşturduğunun altını çizen Yiğitbaşı, “Kadın çiftçilerimizin sürdürülebilir tarımda ve güvenli gıdanın üretiminde üstlendikleri görev çok kıymetli, kendini buna adayan ve emeği geçen tüm kadınları tebrik ediyor, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.



Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 17.10.2020 08:34:00 3098 0

Tarih: 17.10.2020 08:34

Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri