Anahtar Kelimeler: Alıcı Hediyelerin Adresi

SAĞLIK - Hediye seçimi, özellikle anlamlı bir hediye arayışı varsa çok zor olabilir. Unutulmayacak, iz bırakacak ve etkileyici bir hediye arayanlar için mortaki.com internet sitesi kusursuz seçenekler sunuyor.

Kişiye göre seçilebilecek olan takı seçeneklerinin yanısıra tamamen sıfırdan tasarım imkanı da bu sitede yer alıyor.

Kişiye Göre Takı Seçimi

Bu mükemmel sitede yer alan takılar arasında kişilere göre hediye seçme imkanı var. Anne ve babalar için sıra dışı takı tasarımları bulunuyor. Ebeveynlere olan sevgiyi göstermenin en güzel yolu bu takılar denebilir. Sevgililer için de geniş bir seçenek yelpazesi bulunuyor. Sevgililer için özel tasarım koleksiyonların yanısıra etkileyici ve anlamlı tasarımlar da bulunuyor. Düğünde takılacak değerli takıların binbir çeşidi yine bu adreste bulunuyor. Alyans alma aşamasında olan çiftler Mortakıinternet sitesini mutlaka ziyaret etmeli. Başka bir yerde rastlanmayacak özel tasarım alyanslar, her bütçeye uygun fiyatlarla sunuluyor. Ayrıca sitede kişiye özel üretim bölümü de yine alyans tasarımı için kullanılabilir. Bu sayede bir eşi daha olmayan bir çift alyansa sahip olunabilir. Özel bir hediye arayanlar için, çeşitli ilgi alanlarına vurgu yapan çok sayıda takı bu adreste mevcut. Hayvan figürlerinden çeşitli kült figürlere, efsane sembollerinden mistik ikonlara kadar oldukça farklı detayların takılara aktarılmış hallerini görmek mümkün.

Tasarımlar Her Zevke Göre Yeniden Şekilleniyor

Tasarım takı denilince akla gelen değişmez seriler artık geride kalıyor. Bu sitede var olan özel tasarım koleksiyonlara bile zevke göre müdahalelerde bulunmak mümkün oluyor. Bu anlamda, rakiplerinden ayrılan bir özelliğe sahip denilebilir. Sitede satışa sunulmuş olan tüm takıların, ana materyalini değiştirmek mümkün. Altın tercih edenler, çeşitli ayarlarda altın seçeneklerinden altın ve rose altın şeklinde tercihte bulunabiliyorlar. Gümüşten vazgeçmeyenler için ise çeşitli ayarlarda gümüş seçeneklerinin yanısıra, rodyum kaplı gümüş seçeneği de bulunuyor. Ana materyal seçiminden sonra, tercih edilen takıda taş detayı bulunuyorsa bu detayla alakalı da geniş seçeneklere ulaşmak mümkün. Sunulan değerli ve doğal taş seçeneklerinden herhangi biri zevke göre seçilerek takının kişisel görüntüsü tamamlanabilir. Yüzüklerde, içine isim yazdırılması da mümkün oluyor. İsim yazılarak tasarlanan yüzük, kolye ve diğer takılar da bir süredir takı modasında en çok terich edilenler arasında yer alıyor. İsmini ve sevdiğinin ismini takılarında taşımak isteyenler için oldukça güzel bir seçenek olduğu gibi, aileler için de isimli kolye seçenekleri tasarımlar arasında yer alıyor.

Herkes Kendi Tasarımını Takabilir

Sitenin sunduğu en eşsiz özellik, kişiye özel üretim seçeneği. Bu seçeneği kullanmak için profesyonel çizim yeteneklerine sahip olmak gerekmiyor. Kişiye Özel Üretim isimli bölümden tasarım ile alakalı ödeme gerçekleştirildikten sonra, acemi bir şekilde yapılmış olan çizimler ve istenilen detaylar siteye gönderilir. Bu çizimler, profesyonel tasarımcılar tarafından uygun bir şekilde yeniden çizilir. Seçenekler halinde tasarım sahibine sunulur. Tasarım sahibi gerçeğe dönüştürmek istediği tasarımı seçerek geri gönderir. İstenilen materyal, tercih edilen taş ve detaylarla tasarım hazırlanmaya başlanır. Tamamen profesyonel ellerde ve en iyi malzemelerle hazırlanan tasarım, en geç 5-12 gün içerisinde sahibine ulaştırılır. Takıların birinci kalite sunuluyor olması büyük bir avantajdır. Ayrıca, kişiye özel üretilen takılar da dahil olmak üzere, mümkün olan en kısa süre içerisinde ve hızlı bir biçimde ürünler kargolanır. Kişiye özel üretim takılar ve tasarım takılar günümüzde her bütçeyle sahip olunabilen takılar değildir. Ancak bu sitede sunulan hizmet sayesinde, her bütçeye uygun bir şekilde tasarım ürünlere sahip olmak ve sıfırdan şahsi tasarımını ürettirmek mümkün oluyor. 



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 5.03.2017 18:13:21 378 0

Tarih: 05.03.2017 18:13

Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri