EKONOMİ - Son zamanların popüler konularından birisi olan gojidiet ile zayıflamak mümkün mü? Gojidiet zayıflama konusunda işe yarar mı?

 

Son zamanlarda oldukça popüler olan ve giderek popülerliği artan ve hatta ünlülerin dahi zayıflamak için tercihi haline gelen goji berry meyvesi, asırlar boyunca Çin´de özellikle zayıflama amaçlı, gençlik iksiri olarak, birçok rahatsızlık ve hastalığın tedavisinde kullanılmıştır ve kullanılmaya devam etmektedir. Yapılan araştırmalar bu meyvenin birçok konuda şifalı olduğunu, doğal yollardan zayıflamaya yardımcı olabileceğini ortaya koymuştur.

 

Meyve, üretimi açısından Türkiye koşullarına oldukça uyum sağlamıştır. Türkiye´de yetiştirilmeye başlanılan meyvenin anavatanı Çin´dir. Asya kıtasının hemen hemen bütün ülkelerinde bu meyve yetiştirilmekte ve güvenle tüketilmektedir. Yapılan araştırmaların meyvenin mucizevi özelliklerini ortaya çıkarması, dünya genelinde de ses getirmesine neden oldu. Özellikle Amerika ve Avrupa´da ürünün kullanımı giderek artmaya başladı. Özellikle günlük olarak düzenli tüketilmesi halinde doğal yollardan zayıflamaya yardımcı olabileceği nedeniyle zayıflamak isteyen birçok kişinin tercihi haline gelmiştir.

 

gojidiet

 

gojidiet seti, ülkemizde de zayıflamak isteyenlerin bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Gojidiet paketleri içeriğinde kurutulmuş meyve veya tozu, bitki çayı formları bulunmaktadır. Meyvenin her köşesi ayrı bir şifa kaynağıdır. Sadece meyve değil, aynı zamanda yaprakları ve hatta sapı dahi şifalı ürünler elde etmek amacıyla kullanılmaktadır. Yapraklarından çay, sap kısmından da yağ üretimi yapıldığı bilinmektedir. Hatta meyvenin posası dahi kullanılmakta, güzellik kremi üretiminde tercih sebebi olmaktadır. gojidiet kilo vermek isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelmektedir. Bunun da sebebi elbette ki doğal bir meyve oluşundan geçmektedir. Çünkü insanlar daha önceleri zayıflamak için çeşitli kimyasal ürün içeren bazı ilaç ve zayıflama ürünlerini denemişler, sağlıklarından olmuşlar ve hatta ölümle sonuçlanan vakalarla dahi karşılaşmışlardır. Bu nedenle doğal bir ürün bulmak neredeyse imkansız gibi bir şeydi. Taki gojidiet hayatımıza girene kadar. Gojidietin doğal bir ürün olması, sadece meyve olması, bilinen herhangi bir yan etkisinin bulunmaması tercih listesinde ilk sıraya yerleşmesine neden olmaktadır. Aynı zamanda, ürünü düzenli olarak kullanan kişilerin, belirtilen yönergelere yani kullanım dozajlarına ve sürelere uymaları halinde kilo verdikleri gözlemlenmiştir. Kullanan birçok kişinin çevresine ürünü önerdiği, kendilerinin de kullanmaya devam ettikleri gözlemlenmiştir. bugüne kadar ürünü kullanıp ta memnun olmayan birine henüz rastlamadık. Memnun olmayan kişiler ise ürünü düzenli olarak kullanmamış ve üründen yeteri kadar istifade edememiş kişilerdir. Yani, düzenli kullanım önemlidir ve bu yüzden kullananlara nasıl kullanmaları gerektiği konusunda mutlaka öneriler verilmektedir.

 

Ürünü nasıl kullanmanız gerektiği resmi satış sitelerinden almanız halinde sizlere bildirilecektir. Ürünü ülkemizde yaş meyve halinde bulması elbette ki zordur. Çünkü yeni yeni ülkemizde yetiştirilmeye başlanmış, bunun haricinde yurtdışından ithal edilmektedir. Yurtdışından ithal edilen ürünleri sadece ama sadece resmi satış siteleri üzerinden almanız önerilir. Çünkü resmi satış siteleri sizlere faturalı ürünler sunmaktadır. Faturasız ürün satışı yapan yerlere ve sitelere asla itibar etmeyiniz. Çünkü satışı yapılan ürün orijinal ürün olmayabilir, taze üretim olmayabilir, herhangi bir madde karıştırılarak size satılıyor olabilir. Bu tür konularda oldukça titiz ve dikkatli olmanız önerilmektedir.

 

Eğer ürünü almaya karar verdiyseniz goji berry resmi satış siteleri üzerinden gojidiet sipariş hattı aracılığıyla sipariş verebilirsiniz. Ürünleriniz kargoyla adresinize kadar ulaştırılacaktır. Ürünler faturalı ve orijinal ürünlerse güvenle tüketebilirsiniz. Ancak bu ürünleri de az önce de bahsettiğimiz gibi resmi satış siteleri üzerinden sipariş etmeniz gerekmektedir. Bu sağlığınız açısından oldukça önemlidir. Zayıflamak için gojidiet doğru seçim ancak orijinal ürün aldığınıza özen gösterin.

 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 19.01.2016 21:21:23 591 0

Tarih: 19.01.2016 21:21

Haberi Sesli Oku