SARUHANLI - İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, hükümetin yanlış ekonomi politikaları sebebiyle kontrolü kaybettiğini belirterek, vatandaşın cebindeki parasının her geçen gün eridiğini söyledi. 

İYİ Parti’li Hasan Eryılmaz, ülke ekonomisi üzerine değerlendirmelerde bulundu. Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığının altını çizen Eryılmaz, “Başkanlık sistemiyle ekonominin şaha kalkacağını söyleyenler ülkede enflasyon canavarını şaha kaldırdı. Neredeyse her gün büyüme rakamları, ihracat rekorları geliyor ama ne ilginçtir ki vatandaşa yansıyan bir yanı yok. Zengin daha da zengin olurken fakir ise daha da fakirleşmeye devam ediyor. Hayat pahalılığı almış başını gidiyor. Pazarda markette neredeyse her gün ayrı bir fiyat etiketiyle karşılaşıyoruz. Marketler arasındaki fiyat farklılıkları devasa rakamlara ulaşmış durumda. Ne denetleyen var ne de bir dur diyen. Vatandaşın parası adeta cebinde eriyor” dedi.

“LÜTFEN SİZ BİR ŞEY KEŞFETMEYİN, MÜJDE AÇIKLAMAYIN”

Yapılan doğalgaz zamlarına da dikkat çeken Eryılmaz, “Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük doğalgaz rezervini keşfettik dediler. Arkasından doğalgaza zam yaptılar. Elbette doğalgazın çıkarılması, işlenmesi halka ulaştırılması bir zaman alacak ancak en azından ithal ettiğimiz ülkelerle masaya oturduğumuzda elimizdeki kozu doğru kullanmalıydık. Bu yapılan zamlar bu kozu bile şu an için kullanamadığımızın en büyük ispatıdır. Artık lütfen siz bir şey keşfetmeyin, müjde açıklamayın…Sadece doğalgaz mı? Elektrik faturalarına ne demeli. Artık yapılan zamlara vatandaş dahi yetişemiyor. Su faturalarının da eksik yanı yok. Su faturalarına artık suyun bedelinden çok farklı giderler ekliyorlar. Katı atık, çevre temizlik, ilçe belediyesi kesintisi, büyükşehir kesintisi vs vs. Artık bu düzene bir dur denmeli! Evine götüreceği ekmeği için gecesini gündüzüne katan vatandaşımızın parası böyle pul edilmemeli. Halk kendisine yapılan hiçbir şeyi unutmaz. Bu yapılanları da unutmayacaktır. Sandıkta en güzel cevabı verecektir. Bundan hiç şüphemiz yok. İnşallah İYİ Parti iktidarıyla, tek seslilik yerine katılımcı yönetim anlayışıyla bu zorlukların üstesinden bir bir geleceğiz. Kimsenin umutsuzluğa sürüklenmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 23.09.2021 10:30:00 0

Tarih: 23.09.2021 10:30

Haberi Sesli Oku