Erler ve Alçıtepe Caddelerindeki Çalışmalarda Son Durum

ŞEHZADELER - Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa merkez Erler Caddesinde prestij cadde düzenlemesi öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü 4 Milyon 125 bin TL’lik altyapı çalışmasına geçtiğimiz günlerde başladı. MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay da devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Caddede yağmur suyu hattı çalışmalarında sona gelinirken, içme suyu hattı döşeme işine de başlandı. Genel Müdür Aslay, çalışmalar tamamlandığında Avni Gemicioğlu’nun ardından Şehzadeler ilçesinin 2 yeni prestij caddeye daha kavuşmuş olacağını ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçe merkezinde yer alan ve ulaşım açısından önemli bir konumda olan Erler ve Alçıtepe Caddelerinde prestij cadde projesini hayata geçirecek. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, prestij cadde projesi öncesinde toplamda 4 Milyon 125 bin TL bedelli yatırımın Erler Caddesi kısmındaki altyapı çalışmalarına geçtiğimiz günlerde start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen altyapı işinde yağmur suyu hattı çalışmalarında sona gelinirken, içme suyu hattı döşeme işine başlandı. MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay da Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve yetkili personel ile birlikte imalat işlerini yerinde inceledi. Çalışma kapsamında birleşik sistem olan kanalizasyon ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrılarak daha sağlıklı bir yapıya imza atılacak.

Şehzadeler ilçesi 2 yeni prestij caddeye kavuşmuş olacak

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “İdare olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde tüm ilçelerde olduğu gibi Şehzadeler ilçemizde de altyapı çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Bilindiği üzere Avni Gemicioğlu Caddesinde tüm altyapıyı yeniledikten sonra Büyükşehir Belediyemiz de üstyapısını yenileyerek prestij cadde haline getirdi ve vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Şimdi de Erler ve Alçıtepe Caddelerinde altyapı imalatlarına devam ediyoruz. Bu caddelerimizde de kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarında eksik olan noktaları tamamlayacağız. Büyükşehir Belediyemizin prestij cadde çalışmaları ile de Şehzadeler ilçemiz 2 yeni prestij caddeye kavuşmuş olacak. Ayrıca bundan sonra Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün müjdesini vermiş olduğu Atatürk Bulvarı ve Çarşı Bulvarında da altyapı çalışmaları yapacağız. 17 ilçemiz 1088 mahallemizde temiz içme suyu ve sağlıklı altyapı sistemleri ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 5.02.2023 15:47:00 403 0

Tarih: 05.02.2023 15:47

Haberi Sesli Oku