Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı ilçe teşkilatının her ay farklı bir mahallede düzenlendiği kahvaltı, bu kez Dilek Mahallesi´nde düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları´nın da katılım sağladığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı ilçe teşkilatı tarafından Dilek Mahallesi´nde kahvaltı programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Cemal Gürsel Merter, Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla ve çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen programda konuşma yapan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hizmetleri Anlattı, Talepleri Dinledi

Büyükşehir Belediyesi´nin Dilek Mahallesi´nde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan ve talepleri dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, ?Mahalle girişinde yer alan sıcak asfalt çalışmamız Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Bunun yanı sıra MASKİ tarafından da birçok çalışma yapıldı. Mahallenin içerisinde de kilit parke çalışması yaparak vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtardık.  Ayrıca mezarlıklarımızın da periyodik bakımı yapılıyor. Mezarlıklar Dairemiz aracılığıyla da mezarlıkta yapılması gereken tadilat ve tamirat varsa onu da yapmaya çalışacağız? dedi. Konuşmasının ardından talepleri dinleyen Genç´e vatandaşlar mahalleye hâkim bir noktaya dev bir Türk Bayrağı konmasını ve bakımsız bir durumda yer alan düğün salonlarının tadilatının yapılmasını talep etti. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Genç, ilgili konular üzerine çalışmalar yapacağını belirtti.

Mehmetçiğimiz İçin Dualar Okundu

Kahraman Türk ordusunun bir kışlası gibi olan Dilek Mahallesi´nde Mehmetçiğimiz için dualar okundu. Şehit Emrah Akman´ın babası Hüseyin Akman, Şehit Erdoğan Kaya´nın babası Tuncay Kaya, Şehit Şevket Kolonkaya´nın babası Tuncay Kolonkaya´nın da yer aldığı programda tüm şehitlerimiz rahmetle anılırken, Afrin´de mücadele eden askerlerimiz için dua edildi.

Gökçeköy´de Çay Molası

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Dilek Mahallesi´ndeki programın sona ermesinin ardından Gökçeköy Mahallesi´ni ziyaret etti. Genç, burada itfaiye amirliği ve mahalleye ulaşımı sağlayan yolda incelemede bulundu. Ardından ise mahalle kahvesinde Mahalle Muhtarı  Mehmet Ali Helekcan ile bir araya geldi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 13.03.2018 10:08:05 363 0

Tarih: 13.03.2018 10:08

Haberi Sesli Oku