SARUHANLI - 56 yıldır akaryakıt sektörünün öncü şirketi As Grup ile iş ortaklığını sürdüren, As Grup şirketlerinden Avrasya;  Turkcell ile kurmuş olduğu iş ortaklığında en çok büyüyen ve satış gerçekleştiren elektronik satışlar distribütörü ödülünü almaya hak kazandı. Elektronik satışlarda dijital dönüşümün öncüsü misyonunu üstlenen şirketin bu özel gününde, As Grup İcra Kurulu Başkanı Mert Aslan, Avrasya kurucu ortağı ve Genel Müdürü Oğuz Sarıca ile elde edilen başarıda büyük katkısı bulunan Müşteri Deneyimi Ekibi, ödüllerini almanın gururunu yaşadı.

“Fark yaratmaya devam edeceğiz”

Ödül töreninde konuşan As Grup İcra Kurulu Başkanı Mert Aslan, çalışan odaklı yönetim ve üstün müşteri deneyimi anlayışı ile daima dijital dönüşümü hedeflemelerinin, şirkete başarıyı getirdiğini ve bir adım daha ileriye taşıdığını belirterek, “Dijital dönüşümü ilke edinen şirketimiz, sektörümüzde büyük kolaylık ve farklılık getiren teknolojilerin kullanılması ile her zaman; üreten, ekonomiye katkı sağlayan müşterilerimize, kredi kartı aracılığı ile ödeme imkanı sunmaya ve dijital platformların kullanılmasıyla rekabette fark yaratmalarını sağlamaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başarı, kadınlarla geldi

Avrasya Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Oğuz Sarıca ise, sağlanan başarı ve gelişimi yüzde 80’i kadın çalışanlardan oluşan bir ekip ile sağladıklarına dikkat çekerek, “Özellikle kadın çalışanların kariyer yolculuklarında potansiyellerinin önündeki engeller için kullanılan ‘Cam Tavan Sendromunu’ ekiplerimizi kurarken göz önünde bulundurduk ve bu engelleri yıkarak şirket kültürümüzü oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Kurulan platform kısa sürede büyük bir başarı yakalarken, yaklaşık 1 ay olan sisteme dahil süresini, 1 saate düşürdü. Bugüne kadar ise sisteme 10 binin üzerinde müşteri dahil edildi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 16.09.2021 06:09:00 2732 0
Tarih: 16.09.2021 06:09 Güncelleme: 16.09.2021 06:09
Haberi Sesli Oku