POLİTİKA - AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´ın basın mensupları ve kamuoyu ile paylaştığı Temmuz ayı faaliyet raporunda dikkat çeken en önemli nokta 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrasında FETÖ/PDY yapılanmasına karşı yapmış olduğu kararlı mücadele oldu. Darbe girişimini başlatarak Türkiye´de iç savaş çıkarmak isteyen hain terör örgütünün ve elemanlarının aynı zamanda Muhsin Yazıcıoğlu suikastını da gerçekleştirdiklerini belirten Özdağ her iki yaşanan hadiseye de adı karışan darbeci Astsubay Aydın Özsıcak´ın ismine dikkat çekerek, ?Özsıcak ayrı ve özel sorgulanmalıdır? sözleri Türkiye´de bir anda gündem maddesini oluşturan haberler arasında yer aldı.

Temmuz ayı faaliyet programı kapsamında 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde kahramanca Türkiye Cumhuriyeti Devletini, vatan topraklarını ve milli iradeye canı pahasına sahip çıkan gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret eden ve ister basın yayın organları aracılığıyla, ister katıldığı programlar çerçevesinde kanlı darbe girişiminin perde arkasını anlatan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ her ay olduğu gibi Temmuz ayında yapmış olduğu faaliyetler, katıldığı programlar ve basın yayın organlarında yayınlanan haberlerini basın ile paylaşarak hem bir ilke daha imza attı hem de yaptığı açıklamalarla Temmuz ayı gündemini belirledi.

Paralel Yapı ve FETÖ terör örgütüne karşı verdiği kararlı mücadele sonucunda darbecilerin en korktukları isimler arasında yer alan Özdağ, TBMM Genel Kurulu´nda FETÖ´nün 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerini araştırması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyeliğine seçildi.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.08.2016 06:43:33 303 0

Tarih: 24.08.2016 06:43

Haberi Sesli Oku