MANİSA - Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan adayı Burhan Tezcan, "Bizler, her kesimi kucaklayan bir anlayışla bu topraklarda yaşayan 54 bin nüfusun hizmetinde olmak için yola çıktık. Rabbim yolumuzu açık etsin" dedi. 

Ak Parti ile MHP´nin ortak adayı olan Tezcan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim startını verdiklerini, bu kapsamda çalışmalara başladıklarını bildirdi. 

"Tevazu, samimiyet ve gayretle önce millet ve önce memleket, beka için milli karar, cumhur için istikrar" diyerek yola çıktıklarını ifade eden Tezcan, Saruhanlı´da gönül belediyeciliği kuracaklarını belirterek şunları kaydetti; 

?İlçemizin kırsal ve merkez mahallelerinde yaşayan hemşerilerimizin sorunlarını mahallinde, halkımızın içinde gezerek öğrenip çözeceğiz. Vatandaşlarımızın desteğini alarak Saruhanlımıza hizmet etmeyi umut ediyorum. Bunun için kapı kapı dolaşarak kendimizi ve yapacaklarımızı halkımıza anlatacağız. Saruhanlı hepimizin ortak evidir. Bu evin yabancısı, misafiri ve ötekisi yoktur. Birlikte inşa edip, birlikte yaşayacağız. Seçim çalışmalarımıza başlattık. Allah´ın izniyle başarılı olmak hedefiyle mücadelemizi sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolculukta bizleri muvaffak eylesin." 

BURHAN TEZCAN´IN ÖZGEÇMİŞİ 

1966 yılında Manisa´nın Saruhanlı ilçesinde dünyaya gelen Burhan Tezcan, İlk, Orta ve Lise eğitimini Saruhanlı´da tamamladı. 1986 yılında vatani görevini Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı´nda yerine getirmesinin ardından 1988 yılında eşi Feryal hanım ile evlendi.

Evlendikten sonra Saruhanlı´da ticaret hayatına atılan Tezcan, ortaya koyduğu başarılı çalışmaları ve mütevazi kimliği ile kısa sürede ilçenin sevilen yüzü haline geldi. 

Aile büyüklerinden süregelen gelenek nedeniyle siyasetle ilgilenmeye başlayan Tezcan, 14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kurduğu Adalet ve Kalkınma Parti´sinin Saruhanlı´da kurucu İlçe Başkanlığı´nı üstlendi ve ilçe teşkilatını kurdu. 

Tezcan, Ak Parti´nin katıldığı ilk seçim olan ve tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 Genel seçimlerinde Ak Parti´den Manisa 10. sıra Milletvekili adayı oldu. 28 Mart 2004 Yerel seçimlerinde Manisa İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi ve beş yıl süreyle bu görevde bulundu. 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir ve Saruhanlı İlçe Belediye Meclisi üyeliğine seçilen ve halen bu görevlerine devam eden Tezcan evli ve 2 çocuk babasıdır.



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 25.01.2019 17:10:57 1052 0

Tarih: 25.01.2019 17:10

Haberi Sesli Oku