SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde toplu taşımacılık yapan şoförlerin, güzergâh izin belgesi çilesi sona erdi.

Güzergâh izin belgesini İzmir'den almak zorunda kalan şoförler, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın dağıttığı güzergâh izin belgeleri ile rahatladı. Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, ilk olarak Saruhanlı ilçesindeki 21 şoföre güzergâh izin belgelerini teslim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde taşımacılık yapan şoförlere güzergâh izin belgelerini dağıtmaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda düzenlenen belge dağıtım törenine Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Salih Karaağaç, Saruhanlı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arguz ve Saruhanlı Taşıma Kooperatifi üyesi şoförler katıldı.

-21 şoför güzergâh izin belgelerine kavuştu-

Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, güzergâh izin belgelerini dağıtmaya başladıklarının müjdesini verip, şoför esnafına hayırlı olmasını diledi.

Daire Başkanı Mümin Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı olarak bizler 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Yasası'nın amir hükümleri gereği büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde daha önceden D4 belgeleri ile taşımacılık yapan şoförler için Karayolları Toplu Taşıma yönetmeliği adı altında bir yönetmelik çıkararak, bunları bir düzen içerisinde tekrar haklarını koruyarak çalıştıkları güzergâhta sorunsuz çalışmalarını sağlayacağız. D4 belgesi yerine güzergâh izin belgesi vererek faaliyetlerine devam etmelerini sağlıyoruz.

Hazırlıklarımız bugün itibariyle tamamlandı. Saruhanlı ilçesi ile başlıyoruz. Diğer ilçelerin de evrakları inceleniyor. Bizler Saruhanlıdaki taşımacılara güzergâh izin belgeleri vermek suretiyle gerek trafik denetimlerinde, gerek diğer denetimlerde ceza ile karşılaşmamaları adına ivedi şekilde dağıtma kararı aldık.

Diğer ilçelerinde güzergâh belgelerini vermek suretiyle bu işlemi yerine getireceğiz. Allah kazasız belasız görevler nasip etsin” diye konuştu.

Saruhanlı Taşıma Kooperatifinde görev yapan 21 şoförün güzergâh izin belgesi aldığını kaydeden Daire Başkanı Deniz, evrakları tamamlanan diğer esnafların da güzergâh izin belgelerini alacaklarını dile getirdi.

-Arguz, Ceza yiyorduk şimdi rahatlayacağız-

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz da, yerel seçimlerden önce bu güzergâh izin belgesi işlemlerinin İzmir'den yapıldığını belirtip, büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

Oda Başkanı Arguz, Birçok arkadaşımız belge almakta zorlanıyordu. Ceza yiyenler çok oldu, cezaların miktarı da çok yüksekti. Şimdi bu çalışmalar tamamlandı.

Şoförlerimiz belgelerini alıyorlar. Diğer şoförler de en kısa zamanda güzergâh izin belgelerine kavuşacaklar. Büyükşehir Belediyesi'ne bu kolaylığı sağladıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

-Belgeler Görünür Şekilde Asılmalı-

Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Saruhanlı'da taşımacılık yapan 21 şoföre güzergâh izin belgelerini dağıttı. Güzergâh izin belgelerinin araçların ön camına görünür bir şekilde asılması gerektiği konusunda sürücüleri uyaran Deniz, tüm şoförlere belgelerin hayırlı olmasını diledi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 21.02.2015 15:10:44 1412 0

Tarih: 21.02.2015 15:10

Haberi Sesli Oku