ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi'nin destekleri ile hazırladıkları 'Engelsiz Yaşam Teknolojileri' ve 'Akıllı Ulaşım' projeleriyle Teknofest 2022 finalisti olma başarısı elde eden Manisa Bilim ve Sanat Merkezi'nin öğrencileri, Okul Müdürleri Özgür Emeksiz ve öğretmenleri ile birlikte Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Ömer Faruk Çelik'e destekleri için teşekkür ettiler.

Manisa Bilim ve Sanat Merkezi'nin öğrencileri Ayşe Nehir Nalbantoğlu, Melisa Yiyit, Abdullah Kocikli, Yusuf Elmas ve Taha Arben Vurgun Şehzadeler Belediyesi'nin destekleri ile hazırladıkları 'Engelsiz Yaşam Teknolojileri' ve 'Akıllı Ulaşım' projeleri ile Teknofest 2022 finalisti olma başarısı elde etti. Geliştirdikleri yazılım projesi ile Akıllı Ulaşım Yarışmasında 29-31 Temmuz’da Ordu’da; 'Erişilebilir Akıl Oyunları' projesi ile de 5-7 Ağustos’da Trabzon'da düzenlenecek Teknofest 2022 finaline katılacak öğrenciler, Okul Müdürleri Özgür Özgür Emeksiz ve öğretmenleri ile birlikte Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Ömer Faruk Çelik'e destekleri için teşekkür ettiler.

Bilim ve Sanat Merkezi'nin Müdürü Özgür Emeksiz öğrencilerinin Teknofest 2022 finalinde iki projeleri ile Manisa'yı temsil edeceklerini ifade ederek "Daha önce Manisa Bilim Sanat Merkezi olarak Teknofest'te Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü dereceleri elde etmiştik. Bu sene de inşallah öğrencilerimizden aynı başarıları bekliyoruz. Sene başında yapılan hem TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği'nde hem de Teknofest için kurumumuza Şehzadeler Belediyesi'nin katkı ve destekleri için Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu; "Çok kıymetli misafirlerimizi ağırlıyoruz bugün. Geleceğimizin teminatı, birbirinden değerli sevgili yavrularımız var. Değerli okul müdürümüz ve hocaları. Şehzadeler Belediyesi biz eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz. Bugüne kadar sayısız desteklerimiz oldu. Teknofest finalinde Bilim Sanat Merkezimizin öğrencileri 2 takım olarak yarışacaklar. Bu bağlamda da Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadelerimizin Manisa'mızın gururu, ülkemizin teminatı bu yavrularımıza her türlü desteği verdik. Bundan sonra da ne gerekiyorsa destek

olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki takımlarımız katıldıkları yarışmalarda başarılı olacaklardır. Binlerce katılımcının arasından finalist olmak bile büyük başarı. 'Engelsiz Yaşam Teknolojileri' ve 'Akıllı Ulaşım' projeleri çok ciddi projeler. Yürekten yavrularımızı ve emek veren idareci ve hocalarımızı kutluyor, tebrik ediyorum. Biz de bir ağabeyleri, bu şehrin bir hizmetkarı olarak yanlarındayız. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum."

Daha sonra Teknofest finalinde yarışacak olan öğrencilerden Taha Arben Vurgun, projelerini nasıl hazırladıklarını ve neyi amaçladıkları hakkında Başkan Çelik'e bilgi verdi. Okul Müdürü Özgür Emeksiz de Başkan Çelik'e kendilerine verdikleri destek nedeniyle plaket takdim etti.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 26.07.2022 14:03:00 996 0

Tarih: 26.07.2022 14:03

Haberi Sesli Oku