SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarına kahvaltı verdi.

Kahvaltıda yatırım ve hizmetlerini anlatan Başkan Bilgin, Muhtarların talep ve önerilerini de dinledi.

Konuşmasında "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla Saruhanlı başta olmak üzere ülke genelindeki tüm muhtarların bu anlamlı gününü kutladığını belirten Bilgin, şunları kaydetti;

"Muhtarlarımız, bölgedeki halkın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol üstlenerek büyük sorumluluk gerektiren önemli bir görevi ifa etmektedir. Bu anlamda Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde ilçemizde talep ve ihtiyaçların tespiti ve vatandaşlarımıza hizmet sunma noktasında muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Öte yandan muhtarlık bürosu ihtiyacı bulunan muhtarlarımızın kimine yer tahsis ederek, kimine de bürolar inşa ederek onların daha iyi, daha sağlıklı hizmet sunabilmesine imkân sağladık. Devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesini gören muhtarlarımızın hizmet standartlarını geliştirdik.

Bu duygu ve düşüncelerle hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yerine getiren Muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunar, ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutlar, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını dilerim."

Toplantıya, Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı ve Millet İttifakı Meclis Üyeleri de katıldı.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 20.10.2021 13:45:00 887 0
Tarih: 20.10.2021 13:45 Güncelleme: 20.10.2021 13:45
Haberi Sesli Oku