SARUHANLI - Kayışlar Mahallesi Muhtarı Baki Ulu 9 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısın İlçe Başkanlığı için aday olduğunu bildirdi.

MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı için aday olduğunu belirten Baki Ulu Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, “Ben öncelik bugüne kadar bu davaya emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle görev yapmış bugüne kadar tüm ocak başkanlarına, yönetimine ve üyelerine. Yeni kurulan Ülkücü işçiler teşkilatının başkan ve üyelerine. MHP kadın kolları başkanı, yönetim ve üyelerine. Geçmiş MHP İlçe Başkanlarına ve yönetimlerine, delege ve üyelerine. MHP`li tüm Milletvekillerine kısacası bu davaya gönül vermiş hizmet etmiş tüm insanlara teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Ayrıca bu davada şehit düşmüş o vatan evlatlarına ve bu davada gazi olmuş o yiğit delikanlıların önünde saygıyla eğiliyorum, Allah mekânlarını cennet etsin." Dedi.      

Ulu, 1974 yılından beri Milliyetçi Hareket Partisinde bir nefer olarak çalıştığını, bu güne kadar hiçbir zaman görev talebi olmadığını, şimdi ise eli taşın altına koyma zamanı geldiğini söyledi. 

40 yıldır ülkücü camia içerisinde bir nefer olarak çalıştığını ifade eden Ulu, şunları söyledi; Merhum Halil Esendağ arkadaşımla birlikte 1980 öncesi hem okul arkadaşlığı hem de dava arkadaşlığı yaptık ancak Halil kardeşimizi şehit verdik. Buradan kendisine rahmetle yâd ediyorum. Biz ise Milliyetçi Hareket davamızda devam ediyoruz. Ömrümüz olduğu müddetçe de dosdoğru yolumuzda devam edeceğiz. Artık, Saruhanlı’da Milliyetçi Hareket Partimizi şahlandırmanın zamanı geldi. Partimize gönül veren tüm dava arkadaşlarımı ile el ele, gönül gönüle vermenin zamanı geldi. Delegelerimiz teveccüh ederde kongreden yönetim kurulumuz ile birlikte seçilirsek Milliyetçi Hareket Partimizi Saruhanlı da şaha kaldıracağız.”

 



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.11.2014 08:46:48 1517 0

Tarih: 24.11.2014 08:46

Haberi Sesli Oku