MANİSA - Kuruculuğunu Manisa Yunusemre Valide Sultan Anaokulu öğretmenlerinden Özlem Cevher ile İzmir Kemalpaşa 8 Eylül İlkokulu öğretmenlerinden Özlem Yılmaz’ın yaptığı ‘Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesi ile Atatürk’ün çocuk sevgisine dikkat çekildi. Okulda düzenlenen projeye finaline Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Okul Müdürü Hanife Kural katıldı.

Çocuklara erken çocukluk döneminden itibaren milli ve manevi değerleri benimsetmek, bütün dünyaya mal olmuş ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü tanıtmak, sevdirmek ve Atatürk’ün çocuk sevgisini anlatmak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını etkin bir şekilde kutlamak için bu projede buluşan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz projenin finalini ay yıldızlı bayrağımız ve Ukrayna, Makedonya, Bulgaristan, Hindistan, İspanya, Azerbaycan, Meksika, Mısır, Japonya ve Madagaskar ülke bayrakları çalışmaları ve çocukların aileleriyle tasarladıkları ülke kostümleri ile projenin finalini gerçekleştirdiler. Bu proje ile farklı kültürleri tanırken eğlenceli vakit geçiren minikler, aileleriyle beraber tasarladıkları kostümlerle güzel vakit geçirmiş oldular.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı açıklamada “Bugün çocuklarımıza armağan eden ülkemizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 ülkede tanıtıldığı Atam izindeyiz projesinde Valide Sultan Anaokulu’ndayız. Projede emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Valide Sultan Anaokulu Müdürü Hanife Kural ise “Atatürk’ün izinde Dünya çocukları e-twinning projesinde kapsamında Mustafa Kemal Atatürk’e ve Atatürk’ün çocuk sevgisine dikkat çekerek 23 nisan haftasını eğlenceli bir şekilde kutlamışlardır. Çocuklarımız okul öncesi dönemde yaparak ve yaşayarak öğrendikleri milli manevi değerlerimizin izlerini hayatları boyunca taşıyacaklardır. Projenin final sergisini okulumuzda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projede emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 24.04.2022 12:03:00 1127 0

Tarih: 24.04.2022 12:03

Haberi Sesli Oku