Anahtar Kelimeler:

SARUHANLI - Bir süre önce CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Zeki Bilgin´in ardından bugünde İlçe Başkanı Ayşe Sunar İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Saruhanlı CHP İlçe Başkanı Ayşe Sunar, İlçe Teşkilat binasından gerçekleştirdiği basın toplantısıyla tekrar ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
CHP´li Sunar burada yaptığı açıklamada; İki dönemdir sürdüğü İlçe Başkanlığı görev süresi boyunca yaşamış olduğu yerel, genel, Cumhurbaşkanlığı ve referandum seçimlerinde ilçede önemli başarılara birlikte imza attıklarını, Genel seçimlerde ise partisini birinci sıraya taşıdıklarını, referandum seçimlerinde de Saruhanlı´da yüzde 60 hayır oyu çıkarmayı başardıklarını kaydetti.
Partisini her yerde en iyi şekilde temsil ettiklerini, halkın içinde olup, acı ve mutlu gününde yanında olduklarını anımsatan İlçe Başkanı Sunar, şöyle dedi; ?Her zaman partimiz adına göstermiş olduğumuz çalışmalarımızda: kucaklayıcı, bağışlayıcı olduk, birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde gösterdik. Bu çalışmalarda katkı sunan, İlçe yöneticilerime, Kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma, parti emekçilerime, örgütüme sonsuz teşekkür ediyorum.?
Ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini, olağanüstü koşullar altında 2019 seçimlerine gidildiğini ifade eden Sunar, ?Önümüzde yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz var. Hepimiz bu süreç içinde yılgınlığa ve umutsuzluğa kapılmadan, önce Saruhanlı ve Manisa´da yerelde iktidar olabilmek ve Cumhurbaşkanlığı seçimiyle partimizi taçlandırmaktır. Böylesi bir dönemde hiçbir mevki, makam beklentisi içerisinde olmadan, genç ve dinamik kadroyla, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, aksine birlik ve beraberlik içinde, partimizi istenen en üst düzeye çıkarabilmek için ilçe başkanlığına aday oluyorum. Dayandığım tek güç siz CHP örgütüm ve mücadele arkadaşlarımdır. Saruhanlı´nın her noktasındaki hemşerilerimize dokunmak, parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak için, laik, bağımsız, Türkiye Cumhuriyeti´ne bağlı, ülkemizi kurtaran ve kuran bir partinin üyesi olmanın sorumluluğuyla, yorulmak bilmez çalışkan kimliğim, örgüt tecrübem, güler yüzlü örgüt hedefim ve Atatürkçülüğümün onuruyla,
CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığına adayım.
Sevgili Yol arkadaşlarım, 3 Aralık´ta yapılacak İlçe kongremizde delegelerimizden aldığımız destekle ve onun sonrasında örgütümüz ve Saruhanlı halkımız ile birlikte hedefimiz CHP´yi daha ileriye taşımaktır.? Dedi.
Parti içi demokrasinin her zaman en önemli ilke olduğu CHP´de kongreler bir güçlenme ve birliktelik vesilesi olduğunu dile getiren Ayşe Sunar, sözlerini şöyle sürdürdü; ?CHP´nin bu kongre sürecinden güçlenerek çıkacağına ilişkin inancım tamdır. CHP´de görevler parti delegeleri tarafından verilir ve alınır. Bu açıdan tabanın partinin gerçek sahibi olduğunu gösteren kongrelerimizde kaybeden olmaz ama kazanan CHP olur. Bu duygularla CHP´nin kongre sürecinin hayırlı olmasını diliyorum.
Bugün burada bizimle olan siz değerli partililerim, yol arkadaşlarım, gönlü bizimle olan herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.?

Sunar´ın açıklamasına ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 21.11.2017 17:53:31 510 0

Tarih: 21.11.2017 17:53

Haberi Sesli Oku