SARUHANLI - Saruhanlı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), koronavirüs tedbirleri kapsamında 7. olağan kongresi Uğur Mumcu Parkında gerçekleşti.

AK Parti Genel Merkez tarafından İlçe başkanlığına atanan Bayram Atilla Haspehlivanlar, tek liste ile girdiği seçimde tüm oyları alarak AK Partinin Saruhanlı İlçe Başkanı oldu.

Kongrede Divan Başkanlığına AK Parti Manisa İl Başkan vekili Dilşat Ulaş, Başkan yardımcılığına İdris Açıkgöz, Katip üyeliklere Ayşe Oğuz ve İsmail Salı  seçildi.

AK Parti 7’ncı olağan kongresinin açılış konuşmasını AK Parti İlçe başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlar yaptı.

Bayram Atilla Haspehlivanlar;" Partimizin olağan 7. Kongresine  Hoş geldiniz. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı Aziz Türk milletinin nice zaferlerinden birini daha hep birlikte kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan uğruna can vermiş kan vermiş tüm kahramanlarımızı Rahmet ve minnet ile anıyorum. Hepimizin bildiği gibi Muharrem ayına kavuştuk Muharrem ayınız ve Aşure gününüz mübarek olsun. Kıymetli Hazurun Kongreler partilerin muhasebe ve murakabe dönemleridir. Öncelikle bu onur verici göreve layık görülmek benim için ayrı bir gururdur. Azimle, gayretle ve samimiyetle teşkilatımızla birlikte Mart ayından bugüne kadar  geçen kısa sürede bir çok başarılı çalışmaya imza attık. 7 .Olağan kongremizde İlçe Başkanlığı görevini şahsıma ve ekibime layık gören İl başkanımıza milletvekillerimize ve teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar oylarıyla destekleriyle dualarıyla samimiyet ve gayretleri ile partimize katkısını esirgemeyen her bir kardeşimiz her bir büyüğümüz kadın erkek  teşkilatımızın her bir üyesine gayretleri için şükranlarımı sunuyorum. Bizim davamız İslam davasıdır, uzun ve meşakkatli bir yoldur. Bizi de bu yolda hizmetkar eyleyen rabbimize şükürler olsun. kutlu Davanın kutlu hizmetkarı olan üyelerimiz sandık başkanlarımız, mahalle temsilcimiz, Ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz kadın Kollarının ve gençlik kollarının değerli mensupları Çıktığımız kutlu yolculukta biz seferden sorumluyuz Allah inşallah davamıza Zafer nasip eyleyecektir. Birlik beraberlik içinde omuz omuza çalıştığımız nice güzel günler göreceğiz Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor. Rabbime emanet ediyorum" dedi.

Ardından söz alan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ise,”İlçe Başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlara yeni görevinde başarılar diledi.

MKYK Üyesi Manisa İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın konuşması ardından kongre oy kullanımı ile son buldu.

AK Parti 7’ncı olağan kongresine AK Parti MKYK üyesi, Çorum Milletvekili, Manisa Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Gördes İlçe başkanı Rıza Dilcan, Ak Parti Kula İlçe başkanı Ahmet Palabılık, AK Parti Yunus Emre İlçe başkanı Fatih Katıöz, AK Parti eski ilçe başkanı Ahmet Gökmen, MHP İlçe başkanı Baki Ulu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Saruhanlı Ziraat Odası başkanı Aydoğan Okur, Muhtarlar dernek Başkanı İhsan Gümüş ve partili üyeler katıldı.



Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 31.08.2020 13:41:00 6037 0

Tarih: 31.08.2020 13:41

Haberi Sesli Oku