SARUHANLI - İstanbul’da 8 Ekim’den bu yana kayıp olan 28 yaşındaki Gül Gülüm’ün cansız bedeni Büyükçekmece’de metruk bir binada bulundu. Bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafında öldürüldüğü belirtilen Gülüm’ün Gelecek Partisi üyesi olduğu ortaya çıktı. İstanbul’un Çatalca ilçesinde yaşayan ve 8 Ekim’den bu yana kendisinden haber alınamayan 28 yaşındaki Gül Gülüm’ün cansız beden, Büyükçekmece’de metruk bir binada bulundu. Gülüm’ün bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürüldüğü öğrenilirken, genç kadının Gelecek Partisi üyesi olduğu ortaya çıktı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gül Gülüm’ün öldürülmesine tepki göstererek, katil zanlısı eski eşinin en ağır cezayı alması için sürecin takipçisi olacaklarının altını çizdi. Alınan bilgiye göre, Çatalca'da yaşayan 28 yaşındaki Gül Gülüm'ün ailesi, 8 Ekim'de kızlarından haber alamadıklarını belirterek polise başvurdu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Gül Gülüm'ün bir süredir ayrı yaşadığı eşi F. G'nin (39) ifadesine başvurdu.

Araştırmalarını sürdüren ekipler, Gül Gülüm'ün en son F.G'nin aracına bindiğini belirlemesi üzerine şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda eşini Büçükçekmece'de göl kenarına bıraktığını söylemesinin ardından ekipler, göl kenarındaki metruk bir yapıda kadının cesedine rastladı. Kadının cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Buradan ailesi ve yakınları tarafından teslim alınan Gül G'nin cenazesi, daha sona Çatalca Kabakça Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan zanlı F.G. daha sonra adliyeye sevk edildi.

AHMET DAVUTOĞLU’NDAN SERT TEPKİ

Büyükçekmece’de cansız bedeni bulunan Gül Gülüm’ün Gelecek Partisi üyesi olduğu ortaya çıktı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gülüm için başsağlığı dileyerek, katil zanlısı eşinin en ağır cezayı alması için sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Canımız yandı. Partimize gönül veren üyemiz Gül Gülüm kadına yönelik şiddetin kurbanı oldu, kocası tarafından canice katledildi. Kardeşimize Allah'tan rahmet geride kalan evlatlarıyla ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Katilin en ağır cezayı alması için sürecin takipçisiyiz."



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 12.10.2020 00:35:00 5565 0

Tarih: 12.10.2020 00:35

Haberi Sesli Oku