SARUHANLI - 2. el ve dünyaca ünlü yepyeni tasarım ürünlerin adresi Gizli Dolap’ta 14 Şubat heyecanı başladı. Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevgisini ifade edecek en güzel hediyeyi arayanların adresi yine lüks ürünleri uygun fiyatla tüketiciyle buluşturan Gizli Dolap olacak.

Ancak, bu özel gün için aradığınız hediyeyi henüz bulamadıysanız ünlü astrolog Filiz Özkol’un Gizli Dolap’a özel hazırladığı burçlara göre hediye rehberine göz atmadan alışverişe çıkmayın!

İşte,  “Burçlar karakterlerimizi ve seçimlerimizi tahmin ettiğimizden fazla etkiler. Aşk yaşayabileceğimiz en özel duygudur. O özel insana bizi sonsuza dek hatırlatacak en özel hediyeyi almak istesek de zaman zaman sorun yaşayabiliriz. Bu noktada burçlar yardımımıza yetişiyor. Her bir burcun ilgi alanı, karakter özellikleri ve zevkleri birbirinden farklı olsa da burçlara özel genel bir analiz yapmak mümkün” diyen Filiz Özkol’dan önemli ipuçları...

Burçlara göre hediye seçimi nasıl yapılır?

Koç: Hareketli, enerjik ve lider olan Koçlar yaratıcılıkları ve girişimcilikleriyle dikkat çekerler. Öncü özelliklerini ön plana çıkaracak hediyeler Koçlar için iyi bir seçim olacaktır. Kırmızı ise Koçlar’ın rengidir. Bu yüzden, kırmızı bir şal, bordo bir bluz, egzotik tütsüler, vanilyalı parfümler, kol saati, spor ayakkabı gibi seçenekler onlar için doğru alternatifler olabilir.

Boğa: Konfora ve lüks eşyalara çok önem veren Boğa burçları paranın ne kadar değerli olduğunu bilirler ve biriktirirler. Tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi severler. Yaşamı, aşkı, romantizmi ciddiye alırlar, lüksü severler. Sanata düşkün, kültüre önem veren Boğa burçlarına bir müzik aleti, resim, heykel gibi sanat objeleri, kaliteli cilt bakım ürünleri, kaşmir bir atkı, seyahat bileti, DVD, kitap veya sinema bileti ya da bir kahve fincanı satın alabilirsiniz.

İkizler: İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmalarıyla tanınırlar. Rahat ve farklı olmayı, seyahat etmeyi severler. Bere, şapka, kaşkol, seyahati hatırlatacak objeler, sportif kıyafetler, termos, dağ ayakkabısı gibi hediyeler başarılı bir seçim olacaktır.

Yengeç:  Gelenekçi, geçmişi anımsamayı seven, evine, ailesine, vatanına, milletine, yuvasına çok düşkün olan, duygusal bir burçtur. Genelde duygusal kararlar verirler. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Anılarına yenilerini eklemesi için yengeç burcuna fotoğraf makinesi, fotoğraf çerçevesi, albüm, broş, inci küpe ve kolye, tüylü eşyalar ve otobiyografi kitapları alabilirsiniz.

Aslan: Gösterişli, lider ve dikkat çekmeyi seven Aslanlar için gösterişli hediyeler doğru olacaktır. Özel günlere önem verirler ve karşıdakinden de aynı özeni beklerler. Pırlanta, altın gibi gösterişli takılar, şık gece kıyafetleri, parlak bir çakmak, kırmızı mumlar, parıltılı makyaj malzemeleri veya parlak ışıklı bir obje satın alabilirsiniz.

Başak: Çalışkan, pratik ve zeki Başak burçları ayrıntılı ama mütevazıdır. Kaliteli ama abartısız her şeyi severler. Abartısız elbiseler, zarif takılar, çiçekler, nostaljik bir albüm, kitap, ajanda veya kaliteli bir güneş gözlüğü ile Başak burcunu kolayca mutlu edebilirsiniz.

Terazi: Kararsız ama adaletli, nazik ve dengelidirler. Son derece özverili olan başaklar için düşünülmek yeterli olabilir. Terazi kadını takıyı, makyaj malzemelerini ve parfümleri çok sever. Şıklığa önem verir. Örülmüş kazaklar, çoraplar, zarif hediyeler, yatak örtüsü, şifon giysiler, şemsiye, güzellik malzemeleri, egzotik parfümler seçeceğiniz hediyelerden olabilir.

Akrep: Güçlü, tutkulu ve dikkat çekicidirler. Başkalarının zayıflıklarını çok iyi görürler. Dibe de düşseler kendilerini yine baştan yaratıp yükselmeyi başarırlar. Duygularını yoğun yaşarlar. İç çamaşırı, deri aksesuar ve polisiye romanları, gümüş veya beyaz altın takıları severler. 

Yay: Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısıyla ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, rahat, meraklı ve cesurdurlar. Keşfetmeyi severler. Onların özgürlüğünü kısıtlamadığınızı gösterecek hediyeler almanız gerekebilir. Bavul, seyahat esnasında giyilecek rahat bir eşofman veya seyahatlerden alınan hediyeler onları mutlu eder. Spor kıyafetleri severler, kırtasiye ürünlerine ilgi duyarlar.

Oğlak: Geleceği ayrıntılı bir biçimde planlamaya çalışan Oğlaklar, sorumluluk sahibi, tutumlu bir burçtur. Çalışmayı çok sevdikleri için işkoliktirler. Her zaman şıklığa önem veren, klasik ve zamansız parçaları seven Oğlaklar için; yılan derisi ayakkabı ve çantalar, özel koleksiyon bir saat, marka kalemler, zamanı yönetebilecekleri takvim, ajanda ve defterler ile minimalist objeleri onlar için tercih edebilirsiniz. 

Kova: Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Dik kafalıdırlar, ancak sevecen tavırları ile tanınırlar. Orijinal, değişken ve sıra dışı insanlardır. Alacağınız hediye onları şaşırtmalıdır. Modayı kendilerine göre yaratabilecekleri için farklı palto ve çantalar, renkli ayakkabılar, eldiven, bere gibi aksesuarlar ve teknolojik aletler onları mutlu eder.

Balık: Sabırlı, eli açık, duyarlı ve duygusaldırlar. Dış etkenlerden çok etkilenir, sonsuz aşka ve romantizme inanırlar. Botlar ve ayakkabılar da onlara alınabilecek hediyeler arasındadır.  Evde ve banyoda kullanabilecekleri aromatik kokular, duş jelleri, banyoyla ilgili eşyalar alınabilir. Çünkü banyo ve suya dair her şey balıklar için çok önemlidir. Parfümler, masaj ve spa merkezlerinde geçirilecek bir gün hediye edilirse balıklar çok sevinecektir.

Tüm bu ipuçlarının ışığında, değer verdiklerinizin mutlu edecek en özel hediye sahip olmak için, Gizli Dolap’ta 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel, tüm ürünlerde geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını kaçırmayın.



Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 9.02.2021 04:58:00 6778 0

Tarih: 09.02.2021 04:58

Haberi Sesli Oku